iXOOST zvučnik izgleda ali i košta u skladu sa brendom

1

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog ozvučenja ali i Mercedes-AMG brenda, proizvođač iXOOST ima pravu stvar za vas.

Audio sistem ima četiri visokotonca od jednog inča i dva vufera od šest inča, sa pojačalom snage 2×125 vati.

Mercedes-AMG iXOOST

Pokriva frekventni opseg između 60 i 22.000 herca, a kompatibilan je sa Bluetooth 4.5 i integriše DSP (digitalni signalni procesor).

Slične specifikacije je lako pronaći u jeftinijim proizvodima, ali vrhunac AMG Performance Luxury Audija je dizajn.

Mercedes-AMG iXOOST

Uređaj ima monokok šasiju od ugljeničnih vlakana i izgleda kao kombinacija originalnih fabričkih delova iz stvarnog AMG GT modela.

Prednja strana je dizajnirana po uzoru na Panamericana rešetku sa detaljima od eloksiranog aluminijuma i amblemom Mercedesa, dok gornji deo izgleda kao hauba sa usisnim otvorima. Istovremeno, bočne strane integrišu prave izduvne cevi iz AMG GT automobila, dok je pozadi sličan difuzoru.

Mercedes-AMG iXOOST

Audio sistem je težak 15 kg i ima dimenzije 650 x 760 x 260 mm. Proizvod je rezultat saradnje između Mercedes-AMG-a i kompanije iXOOST. Tako svaki primerak dobija amblem AMG motora; umesto da ga potpisuje AMG inženjer, ovaj potpisuje iXOOST.

Mercedes-AMG iXOOST

Nećete pronaći cene na zvaničnom sajtu iXOOST-a, ali je sugerisano da bi Mercedes-AMG zvučnik mogao da košta preko 30.000 dolara. Ovo bi ga učinilo još skupljim od prethodnog iXOOST Lamborghini Esavox zvučnog sistema koji je bio ponuđen za 19.900 evra.

Mercedes-AMG iXOOST

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring