Još jedan redizajn za Citroën Berlingo

Nakon skoro sedam godina proizvodnje, Sitroen je odlučio da još jednom redizajnira svoj laki dostavnjak "berlingo". Izmene nisu velike a premijera se očekuje na predstojećem Salonu automobila u Ženevi.

Nakon skoro sedam godina proizvodnje, Sitroen je odlučio da još jednom redizajnira svoj laki dostavnjak “berlingo”. Izmene nisu velike a premijera se očekuje na predstojećem Salonu automobila u Ženevi.

auto magazin osvezen citroen berlingo 7

Restilizacija je obuhvatila i putničku i teretnu varijantu “berlinga”. Najveće promene su vidljive na branicima. LED dnevna svetla su dobila novu poziciju, a promenjena je i prednja maska.

auto magazin osvezen citroen berlingo 1

U skladu sa trendovima u oblasti telekomunikacija unapređen je multimedijalni sistem sa “miror link” tehnologijom koja omogućava upravljanje pametnim telefonom i većinom aplikacija preko novog velikog displeja na komandnoj tabli.

auto magazin osvezen citroen berlingo 5

Kao opcija nudiće se prednji senzori za parkiranje i kamera za vožnju unazad, a ko je strpljiv da čeka do novembra meseca, moći će da poruči “berlingo” i sa najmodernijim “aktiv brejk” sistemom za automatsko kočenje radi izbegavanja sudara ili umanjenja njegovih posledica.

auto magazin osvezen citroen berlingo 2

I dalje je dostupno nekoliko dizelaša različitih snaga u skladu sa potrebama klijenata – “blu HDI” od 75, 100 i 120 “konja”. Menjači su sa pet i šest brzina, a ko želi može da poruči i automatik.

auto magazin osvezen citroen berlingo 3

Zanimljivo je i to da je “sitroen berlingo” dostupan i sa elektro-motorom sa 67 “konja” i 200 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Njegova autonomija je 170 kilometara a maksimalna brzina je 110 km/h.

auto magazin osvezen citroen berlingo 6

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring