Kancelarijska stolica iz Mercedes-AMG kolekcije za ljubitelje brenda

1

Mercedes-AMG kolekcija ne prestaje da iznenađuje. Posle dečijih kolica i zvučnika predstavljamo vam kancelarijske stolice, napravljene od originalnih AMG sedišta.

Zvanični video prikazuje sedište vozača Mercedes-AMG GLA 45 S koje je identično AMG kancelarijskoj stolici.

Mercedes-AMG stolica

Sedište ima integrisani naslon za glavu, izražene bočne podupirače i AMG logo na metalnoj ploči. Tapacirana je crnom Artico veštačkom kožom i Dynamica mikrovlaknom, sa crvenim prugama i ukrasnim šavovima.

Oni koji će koristiti AMG kancelarijsku stolicu za posao, neće obraćati toliko pažnje na bočnu podršku, ali će svakako ceniti stil i udobnost pravog auto sedišta.

Mercedes-AMG stolica

Naslon se može ručno podesiti, a softpad nasloni za ruke se mogu rotirati prema unutra sa podesivom širinom i visinom.

Crno tapacirano postolje integriše mehanizam za podešavanje visine i ljuljanje, dok točkovi imaju dizajn hromiranih prstenova. Na kraju, tu je i produžetak sedišta za butine.

Mercedes-AMG stolica

Sa cenom od 3.500 evra, AMG kancelarijska stolica je skuplja od tipičnog kancelarijskog nameštaja. Ipak, mnogo je jeftinija u poređenju sa sličnim ponudama firmi Porsche i Rolls-Royce.

Da li ćete potrošiti ovoliki novac na kancelarijsku stolicu uvek je lični izbor, ali kao što je korisnik Jutjuba predložio, bilo bi jeftinije kupiti pravo polovno sedište i izvršiti konverziju – iako finalni rezultat verovatno neće izgledati tako lepo kao ova fabrička varijanta.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring