Auto magazin

Kompletna ponuda Isuzua na Poljoprivrednom sajmu

Kompletna ponuda Isuzua na Poljoprivrednom sajmu
26.04.2016.
Popusti i finansiranje sa niskom kamatom

Na predstojećem 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, firma TRIO Motors d.o.o. iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, predstaviće čitav spektar modela iz svog komercijalnog programa

Posetiocima Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu biće prezentovano nekoliko različitih verzija pikapa “D-MAX”, svi u najtraženijoj “Crew Cab” verziji sa četvoro vrata i pet sedišta – od osnovnog paketa opreme “Satellite”, koji startuje od 22.600 evra (+PDV), preko Planet opreme, u kojoj će izloženi model imati i tzv. canopy (zatvoreni tovarni prostor), do verzije Solar sa automatskim menjačem, koja dolazi sa puno dodatne opreme, a startuje od 26.600 evra (+PDV).

auto magazin srbija isuzu

Ipak, verovatno najveća atrakcija na štandu biće impresivni “ISUZU D-MAX Monster Truck”, u jedinstvenoj mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane TRIO Motorsa, s napomenom da se njegova celokupna dodatna oprema bez problema može ugraditi i na bilo koji drugi “D-MAX”. Cena izloženog modela iznosi 35.500 evra (+PDV).

ISUZU_TRIO_Motors_08

Onima koji su u potrazi za kamionom, TRIO Motors nudi kompletnu paletu lakih i srednjih kamiona “Isuzu N” i “F” serije. Na sajmu će biti izložen “Isuzu N35 H Crew Cab”, sa produženom kabinom u kojoj može da se preveze do šest osoba. Njegova bruto nosivost iznosi 3,5 tona (može da se vozi sa vozačkom dozvolom B kategorije), a startuje po ceni od 24.950 evra (+PDV).

auto magazin srbija isuzu

Svim potencijalnim kupcima su, na parkiralištu sajma, dostupna i dva test-vozilakamion “N35” sa standardnom kabinom i zatvorenim tovarnim prostorom, kao i pikap “D-MAX”, takođe sa zatvorenim tovarnim prostorom.

Uz to, biće ponuđeni i specijalni uslovi finansiranja, sa kamatnom stopom od 2,99%, uz sajamski popust i do 3.000 evra, praćen bogatim lagerom vozila koji kupcima obezbeđuje brz rok isporuke.

auto magazin srbija isuzu

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]