Auto magazin

Maserati MC20 dostupan i na našem tržištu

Maserati MC20 dostupan i na našem tržištu
23.02.2023.

Italijanski super-automobil, Maserati MC20, po prvi put je dostupan i na našem tržištu u ponudi kompanije Delta Automoto, koja je ovlašćeni uvoznik i serviser ovog luksuznog italijanskog brenda.

I pored dugih lista čekanja za luksuzne modele poput MC20, Delta Automoto je samo dva meseca nakon potpisivanja ugovora sa Maseratijem, uspeo da obezbedi ovaj ekskluzivan automobil koji može da se vidi u novootvorenom Maserati Store-u u Galeriji Beograd.

Maserati MC20 TC Galerija Beograd

Maserati MC20 razvija 630KS pri 7,500 obrtaja. Inspirisan tehnologijom F1, ovaj moćni trkač poseduje trolitarski šestocilindrični motor, a od 0 do 100km/h ubrzava za svega 2,9 sekundi, postižući maksimalnih 325km/h.

Snaga se prenosi uz 8-brzinski automatski menjač, a maksimalni obrtni moment je 730Nm već na 3,000 obrtaja. Njegova masa je svega oko 1.500 kg i obezbeđuje optimalan odnos snage i mase kojim se postižu ova sjajna ubrzanja.

Maserati MC20 TC Galerija Beograd

Maserati MC20 se proizvodi u sedam osnovnih boja, a kroz ekskluzivni program Maserati Fuoriserie dodatno je dostupan širi kolorni izbor (22 opcije), kao i estetski detalji pomoću kojih je moguće kreirati potpuno jedinstveno vozilo.

Svaka komponenta vozila kreirana je tako da pruži maksimalno uzbuđenje, a shodno preferencijama i uslovima na putu, moguće je izabrati jedan od četiri dostupna moda vožnje: GT, Sport, Corsa i Wet.

Maserati MC20 TC Galerija Beograd

Atraktivni i digitalizovani enterijer modela Maserati MC20 dizajniran je tako da stvara čvrstu konekciju sa vozačem i pruža maksimalni sportski doživljaj. Maserati MC20 poseduje visoko-kvalitetan audio sistem, a po prvi put opciono je dostupan premijum audio sistem koji potpisuje poznati italijanski proizvođač high-end audio opreme Sonus Faber.

Maserati MC20 TC Galerija Beograd

Kompletna proizvodnja modela Maserati MC20 bazirana je u italijanskoj Modeni gde se ukršta bogato istorijsko nasleđe i vrhunski automobilski inžinjering. Ovi ekskluzivni Maserati automobili, kao i Nettuno motor, sklapaju se ručno i prolaze rigoroznu kontrolu kvaliteta.

Maserati MC20 od sada je dostupan i kod nas po početnoj ceni od 239.227 evra, dok je izloženi model u Maserati Store-u (u Galeriji Beograd) dostupan po ceni od 295.200 evra.

Maserati MC20 TC Galerija Beograd

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Frapantno je koliko vozača ne zna paralelno parkiranje. I to u beogradu gde bez takvog [...]

Moćan, obrazovan čovek, moćna kompanija. RIP. [...]

Da li stvarno ima potrebe od ovog rešenja? Deluje pmalo distopično. Kako će raditi kod [...]

Ovo mi je nekako dizajnerski promasaj. Auto izgleda jeftino zbog svih ovih dodataka [...]

Ovo su veoma napredna rešenja i oduzimaju dah. Ali treba malo paziti i na bezbednost [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad