Auto magazin

Mercedes GLB je praktično spreman za proizvodnju

Mercedes GLB je praktično spreman za proizvodnju
16.04.2019.

Nema dileme, SUV modeli su postali prioritet svakog proizvođača automobila. Mercedes je praktično pokrio sve klase i segmente, a jedina karika koja je nedostajala u portfoliju je GLB.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBNa Salonu automobila u Šangaju predstavljen je koncept Mercedesa GLB. Pitate se gde je uglavljen u gami, s obzirom da već postoji GLA ali i GLC?

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBGLB će, baš kao i u slučaju A klase i B klase koji dele istu mehaničku platformu, deliti mehaniku sa Mercedesom GLA.

I dok je budući GLA zamišljen da bude više kupe-krosover, GLB će imati akcenat pre svega na robusnosti i prostranosti.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBGLB koncept je dug 4634 milimetra, sa međuosovinskim rastojanjem od 2829 milimetara. To znači da će imati vrlo prostranu kabinu u koju će moći da se smesti sedmoro ljudi u tri reda sedišta.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBKoncept pokreće M 260 četvorocilindarski turbo-benzinac zapremine 2,0 litre sa 224 konjske snage i 350 njutn-metara u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBPogon na sva četiri točka je stalan, a u zavisnosti od režima vožnje, odnosno programa, snaga se raspoređuje u različitim odnosima. Na primer, Eco ili Comfort mod imaju distribuciju snage u odnosu 80:20 u korist prednje osovine, kod Sport moda je taj odnos 70:30, a u Offroad modu 50:50.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBVrlo je moguće da ćemo serijsku verziju Mercedesa GLB videti već na jesen, na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu.

Auto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLBAuto magazin Srbija Mercedes-Benz Concept GLB

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Sigurno mu nisu platili. [...]

Prelepi i preveliki [...]

Volvo je bio iostao u vrhu po brizi o bezbednosti svih učesnika saobraćaja. a biciklisti [...]

Postovanje... Interesuje me presvlake za BMW 525 karavan 2008..imam kozu pa leti je nepodnosljivo...(k alitetan [...]

Izgleda malo nabudženo, ali ovakvi automobili psotaju popularni. Veliko bogatstvo opreme mu daje atkrativnost, ali [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »