Na zadatku: Budući Land Rover Defender

Do pojavljivanja nove generacije "lend rover difendera" ćemo da se načekamo a do tada ćemo imati prilike da uživamo u brojnim renderima ljubitelja ovog vozila

Proizvodnja čuvenog “lend rover defendera” je nedavno prestala a do sledeće generacije će, po svoj prilici, proći bar tri godine. Do tada, ljubitelji uveliko ekranizuju svoje vizije budućeg modela.

Među njima je i ekipa sa portala carwow.co.uk, koja je renderovala budućeg “difendera” u različitim situacijama.

auto magazin srbija 2019 Land Rover Defender

Prva je “Queen Elizabeth II Edition” koja je zasnovana na šasiji sa dužim međuosovinskim rastojanjem, poznatijoj kao “110” (dužina međuosovinskog rastojanja je 110 inča).

Zamišljen je kao auto namenjen svakodnevnim potrebama u ne baš pitomim uslovima. Zato je ubačeno i vitlo.

auto magazin srbija 2019 Land Rover Defender

Druga je “Riot Control” verzija, odnosno policijska verzija čija je namena suzbijanje demonstracija. Treća, “SAS Pink Panther”, takođe ima očiglednu namenu kao vojno vozilo sa specijalnim nosačima za naoružanje.

Tu je i nezaobilazna “Camel Trophy” varijanta, koja je, između ostalih, zaslužna za stvaranje imidža koji “difender” danas ima.

auto magazin srbija 2019 Land Rover Defender

Na kraju, renderovan je i “Twisted Edition”, jedina verzija sa aluminijumskim felnama, što pokazuje koliko su ljubitelji fascinirani mogućnostima a ne samo izgledom čuvenog britanskog terenca.

auto magazin srbija 2019 Land Rover Defender

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring