Premijera: Renault Mégane Estate

Stigao je i Renault Megane Estate. Za razliku od prethodne dve generacije koje su nosile oznaku Grand Tour, nova je dobila drugačiji, internacionalniji naziv

Prošle nedelje Reno nam je prikazao novi “megan karavan” na “tizer” fotografiji koja je bila zatamnjena, oktrivajući tek oblik bokova automobila.

Danas su objavljene prve dve zvanične fotografije na kojima se vidi ceo auto. Dizajn ne odstupa previše od koncepta hečbek verzije, sa karakterističnim zadnjim svetlima koja se prostiru gotovo celom dužinom prtljažnih vrata.

Interesantno je da je i Reno pribegao novim rešenjima za zadnji, “C” stub. Naime, obojen je u crno, nezavisno od boje karoserije, sa istaknutim hromiranim okvirima prozora.

auto magazin srbija renault megane estate

“GT”, odnosno sportska verzija, će se razlikovati po izraženim završecima izduvnog sistema, ali i po “4CONTROL” sistemu za upravljanje na sva četiri točka. On je već primenjen na hečbek verziji, a nasleđen je od “espasa” i “lagune”.

Na žalost, fabrika nije objavila najvažniji detalj – zapreminu prtljažnika. Nisu navedeni ni drugi tehnički detalji, mada je logično da će sa hečbekom deliti i gamu motora.

Više o novom “reno meganu” možete da pročitate u februarskom izdanju Auto magazina koje je na kioscima.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring