Nova Mazda MX-5 osvojila još devet međunarodnih nagrada

Harizmatični roadster kolekciji trofeja dodao je nagrade iz Evrope, Australije i Severne Amerike. Četvrta generacija "MX-5" najviše je hvaljena zbog svoje izuzetne vrednosti i nenadmašne zabave u vožnji

Nastavljajući tradiciju svojih prethodnica, nova geracija “mazde MX-5” osvojila je još devet
nagrada u 2016. godini, uključujući i nekoliko u Evropi. Nakon predstavljanja prošlog leta, novo izdanje roadstera do sada je osvojilo više od 15 nagrada – i nastavlja da ih sakuplja.

Četvrta generacija Mazde MX-5 proglašena je za najbolji kabriolet u ukupnom poretku u Velikoj Britaniji, ispred modela premijum proizvođača, kao što su Audi i BMW, kao i za najbolji kabriolet za manje od 25 hiljada funti.

Auto magazin srbija mazda mx-5 2015 promocija

Na kontinentu je nova “MX-5” pobedila u Nemačkoj u kategoriji uvoznih kabrioleta, kao i u Portugalu, Španiji.

U Australiji je “MX-5” proglašen za auto godine po treći put u istoriji, između 25 uglavnom premium vozila. Tu su i titula u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Japanu i Škotskoj.

Kupci pokazuju jednak entuzijazam kao i žiriji koji su delili nagrade – prodaja u Evropi gotovo se učetvorostručila u četvrtom tromesečju 2015. godine. Gotovo milion komada prodato je u 27 godina, od 1989. godine kada je predstavljena.

Auto magazin srbija mazda mx-5 2015 promocija

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring