Auto magazin

Nastup kompanije KIA na beogradskom sajmu

Nastup kompanije KIA na beogradskom sajmu
17.03.2015.

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa Kia motors za Srbiju i ove godine će nastupiti na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Na dobro poznatom mestu u Hali 4 na preko 520 kvadratnih metara biće izloženo 12 modela od kojih će tri po prvi put biti prikazana u Srbiji.

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa Kia motors za Srbiju i ove godine će nastupiti na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Na dobro poznatom mestu u Hali 4 na preko 520 kvadratnih metara biće izloženo 12 modela od kojih će tri po prvi put biti prikazana u Srbiji.

KIA Soul EV

Kao ekskluzivnu premijeru izdvajamo model “kia soul EV” (KIA Soul Electric Vehicle), prvi potpuno električni automobil na svetu sa sedam godina fabričke garancije! Ovo vrhunsko dostignuće u oblasti zelenih tehnologija još jedan je dokaz Kijine visoke posvećenosti najstrožijim ekološkim standardima.

Preostale dve premijere su restilizovana “kia optima”, luksuzna limuzina D-segmenta, kao i porodični monovolumen “kia karens” u verziji sa 7 sedišta.

KIA Carens

Osim navedenih modela, na štandu će biti prikazani i modeli iz redovne Kijine ponude u Srbiji: “rio”, “rio sport sedan”, “pro sid”, “sid”, “sid sportvagon” i “sportidž”, a za one kojima „adrenalin struji u krvi“ štand će krasiti i jedan sportista – “sid GT 1,6 GDI turbo” sa motorom snage 204 KS.

KIA Carens int

U susret sajmu, kompanija KIA AUTO Beograd pokrenula je i sajamsku prodajnu akciju koja važi pod istim uslovima u svim KIA salonima u Srbiji. Akcijom su obuhvaćeni modeli “rio”, “pro sid”, “sid”, “sid sportvagon” i “sportidž” koji se mogu dobiti uz beskamatno finansiranje i to na celokupan iznos vozila.

Vozila se mogu finansirati na period do 60 meseci, bez troškova obrade zahteva i uz učešće od nula posto (u zavisnosti od kategorije klijenta i procene boniteta).

KIA Optima ext

Imajući u vidu očekivanja potencijalnih kupaca, KIA AUTO je pripremio i ograničen kontigent modela “kia pro sid 1,4 CVVT” po specijalnim uslovima i uz izuzetno atraktivnu cenu od 9.990 evra! Reč je o modelu sa benzinskim agregatom snage 100 KS i šestostepenim menjačem, a nisu izostavljene ni sve stavke bezbednosne opreme (6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, EBD, BAS, TCS, HAC, VSM), kao i neizostavni elementi komfora: klima uređaj, radio/cd/mp3 sa komandama na upravljaču, USB+AUX ulazi, električni podizači stakala, centralno zaključavanje, putni računar, električno podesivi retrovizori i još mnogo toga.

Ova fantastična ponuda važi kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji i samo za ograničen kontigent vozila na lageru.

KIA Optima int

Kao posebnu pogodnost za sve kupce ističe se i mogućnost otkupa postojećeg polovnog vozila bilo koje marke koje klijenti imaju. Vrednost ovog vozila se može upotrebiti kao učešće, čime bi se dodatno smanjio iznos mesečne rate ukoliko se koristi opcija finansiranja.

Na ovaj način Kia želi da približi svoje modele pravnim i fizičkim licima kojima su visoke kamate u Srbiji do sada bile ograničavajući faktor pri kupovini novog vozila. Osim kupovine vozila po sistemu „staro za novo“, postoji i mogućnost kupovine proverenog polovnog vozila kroz opciju „staro za staro“ ili jednostavan gotovinski otkup vozila bez obaveze kupovine drugog vozila.

Posebno skrećemo pažnju da svi KIA modeli nude izuzetno bogatu opremu, imaju pet zvezdica za bezbednost na EuroNCAP testu i nude jedinstvenu sedmogodišnju fabričku garanciju.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]