Suzuki Vitara će koštati od 12.990 evra

Objavljene su akcijske cene za Suzukijeve modele na Salonu automobila u Beogradu. Potpuno nova vitara košta od 12.990 evra. Na popustu su i modeli svift i s-kros

Uvoznik Suzukijevih vozila, Euro Sumar, u areni Hale 1 će izložiti kompletnu gamu automobila, a najzanimljivija je svakako nova “vitara”, koja stiže direktno sa Salona u Ženevi. Ovaj SUV model može da se nabavi već od 12.990 evra.

Osnovni model “vitare” pokreće benzinski motor zapremine 1.6 litara sa 120 KS. Verzija sa petostepenim menjačem i pogonom na prednjim točkovima do 100 km/h ubrzava za 11,5 sekundi i ima maksimalnu brzinu od 180 km/h.

Fabrika deklariše prosečnu potrošnju od 5,3 litra na 100 pređenih kilometara. Dostupna je i dizel verzija iste zapremine i snage čija je prosečna potrošnja tek 4,0 litra goriva na 100 kilometara.
Osnovni – “komfor” paket opreme “vitare” sadrži klima-uređaj, elektropodizače prednjih prozora, centralnu bravu, daljinsko otključavanje, MP3/WMA, radio CD + Bluetooth, USB priključak, upravljač podesiv po dubini i visini sa audio i hands-free komandama na njemu i sedam vazdušnih jastuka.

18_All-New_VITARA_front_and_rear (L)

Uz “vitaru” će na Euro Sumarovom štandu biti i nekoliko verzija “svifta”, koji se u osnovnoj varijanti “1.2 GA AC” može kupiti već za 8.990 evra. Najjeftiniji “s-kros” moćiće da se nabavi za 11.990 evra.

Iz Euro Sumara najavljuju i specijalne uslove finansiranja kupovine vozila kroz subvencionisane kredite do 7.000 evra.

U Hali 3, zaljubljenici u motocikle imaće priliku da na jednom mestu pogledaju izuzetno vrednu postavku Suzukijevih dvotočkaša

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring