FIAT dovodi pet premijera u Beograd

Fijat u punom sastavu
Tokom predstojećeg 53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, u periodu od 20. do 29. marta 2015. kompanija Fijat automobil Srbija će na svom izložbenom prostoru predstaviti premijerno "fijat 500X", novi "fijat doblo" i "fijat 500 abart". Svaki od ovih modela će biti okruženi ostalim članovima svojih porodica u veoma atraktivnim verzijama i paketima oprema .

Posetioci sajma će na Fijatovom štandu moći da vide i modele koji se ne viđaju baš često ni na evropskim putevima. Pre svega tu mislimo na ultra-sportsku “alfu 4C” koju pokreće 1,8 benzinac sa 235 KS.

Osim toga, biće izložene “alfa đulijeta” sa 1,6 dizelašem kao i “mito kvadrifoljo verde” sa 1,4 turbo-benzincem od 170 “konja”.

130916_AR_alfa-romeo-4c-02

Džip će predstaviti svoj najnoviji model i ujedno prvi model ovog brenda koji se proizvodi van Amerike – “renegejd” i to u najboljoj verziji sa “trejlhok” paketom opreme za ofroud vožnju koju pokreće 2,0 “multidžet” dizelaš od 170 “konja” sa pogonom na sva četiri točka.

Osim čuvenog velikog “grand čirokija”, posetioci će moći da vide i novi “čiroki” koji takođe pokreće 2,0 “multidžet” motor od 170 “konja”. Naravno, neće biti izostavljen ni “rengler 2,8 CRD” od 200 KS u specijalnoj seriji “X edišn”.

Fijat je ovom prilikom posvetio odvojeni deo svog izložbenog prostora motorima na alternativni pogon gde će svi zainteresovani imati prilike da se više informišu o prednostima vožnje automobila na metan ili tečni naftni gas. “Fijat 500L CNG” pokreće “0,9 tvin er” motor sa 80 KS.

131111_AB_abarth-500-custom-front03

Osim njega tu su i ostali članovi porodice Fijat, model “500” u verziji “1,2 pop star”, ofroud verzija “500L treking bits edišn” i “panda” u verziji “4X4 klajmbing” sa 1,3 dizelašem. Kao poslednje iznenađenje ali ne i najmanje po važnosti, na izložbenom delu će premijerno biti predstavljen i čuveni “fijat 500 abart”.

Fijat Professional predstavlja premijerno novi “doblo”. U verziji “cargo maxi 1,4 T-Jet natural power”, takođe s motorom s pogonom na CNG, priču o alternativnom pogonu širi na sektor lakih komercijalnih vozila. Model “dukato furgon 2,3 multidžet” od 130 KS kao i “fiorino kargo 1,3 multidžet” sa 75 KS su karike koje zaokružuju priču lakih komercijalnih vozila na predstojećem salonu.

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring