Novi broj Auto magazina u prodaji

Novi broj Auto magazina
Novi broj Auto magazina

Februarski broj Auto magazina, sa obiljem zanimljivih tekstova, već je na kioscima širom zemlje. U novom broju pročitajte testove naših novinara, koji su imali prilike da testiraju nekoliko veoma zanimljivih i tek pristiglih automobila na našem tržištu.

Pre svega, u novom Auto magazinu videćete utiske naših novinara koji su vozili pristupačni, podmlađeni “dačija logan MCV” sa motorom od 1,2 litra, zatim Audijevu “malu” limuzinu sa oznakom A3 i dvolitarskim TDI motorom, kao i Volvoov “V40” iste zapremine motora. Osim toga, izveštači AM prisustvovali su dvema zanimljivim evropskim promocijama – Opelove “merive” i Nisanovog “kaškaija”, sa kojih su pripremili zanimljive reportaže.

Za one koji vole ekskluzivne automobile, stižu dve poslastice: test vožnja “BMW M235i! u Las Vegasu i Jaguarovog R kupea iz familije “F tajp”!

I to nije sve! Naši novinari istraživali su koji je najbolji izbor u klasi novih automobila do 12.000 evra, kao i šta se to promenilo u ovoj klasi u prethodnih nekoliko godina.

I još nekoliko zanimljivih tema: saznajte kako se u devet generacija razvijala “honda sivik”, kako izgleda novi “mercedes V klase”, šta su to EGR ventili, i kako su izgledali trkački automobili Grupe 5.

Novi broj Auto magazina možete pronaći na svim kioscima širom Srbije.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring