Auto magazin

Novi Kia Sportage dostupan od 24.999 evra!

Novi Kia Sportage dostupan od 24.999 evra!
12.04.2022.

Juče je zvanično obeležen početak prodaje nove generacije najprodavanijeg Kia modela na našem tržištu, Sportage.

Prema rečima predstavnika uvoznika Kia automobila za naše tržište, već je kaparisano 150 primeraka za poslednjih par nedelja od kako se primaju porudžbine.

Novi Kia Sportage

Razlog za ovakvo interesovanje kupaca leži u činjenici da je cena izuzetno povoljna, kao i da se dobija mnogo opreme sa vrlo naprednom motorizacijom.

Novi Kia Sportage

Konkretno, osnovni model sa LX Start paketom opreme košta 24.999 evra i to sa četvorocilindarskim 1,6 turbo-benzinskim motorom od 150 konjskih snaga.

Novi Kia Sportage

Zanimljivo je da je za verziju sa sedmostepenim automatizovanim menjačem, jačim motorom od 180 KS i višim paketom opreme potrebno doplatiti svega dve hiljade evra!

Na spisku standardne opreme navedene verzije su dvozonska automatska klima, senzori za kišu i svetla, grejači prednjih sedišta, LED farovi i zadnja svetla, grejanje volana, automatsko kočenje sa prepoznavanjem pešaka i biciklista, kamera za čitanje saobraćajnih znakova, održavanje sredine saobraćajne trake, automatska duga svetla…

Novi Kia Sportage

Unapred konfigurisana vozila sa nekoliko kombinacija boja, paketa opreme i motora redovno stižu u Srbiju, tako da je moguće preuzimanje odmah po završetku administrativnih formalnosti.

Novi Kia Sportage

Osim turbo-benzinca, kupcima je i dalje dostupan čuveni 1,6 dizelaš sa 115 i 136 konjskih snaga. I benzinci i dizelaši mogu da se poruče sa tehnologijom lakog hibrida, dok najsnažnije verzije mogu da budu konfigurisane sa pogonom na sva četiri točka.

Novi Kia Sportage

Detaljne informacije o najnvijoj Kiji Sportage možete pronaći na www.kia.rs. Imajte na umu da su odobreni popusti od 5.000 evra na cene navedene u cenovniku, kao i da dosadašnji kupci Kia modela imaju dodatne popuste i pogodnosti na ime lojalnosti.

Novi Kia Sportage

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

kamera u peraju, top izum [...]

Neverovatna vest, teško za poverovati. Zna se da je biznis sa vraćaenjem kilometraže ovde veoma [...]

Kia automobili su zaista kvalitetni i zaslužuju ovako nešto. Ali kada sam pročitao da su [...]

Preuzmite Auto magazin za android