Auto magazin

Noviteti iz Verbatima

Noviteti iz Verbatima
22.02.2014.
Memorije nikad dovoljno

Verbatim, pionir u tehnologiji čuvanja podataka, predstavio je nove proizvode sa fleš memorijom kojima cilja na korisnike tableta sa Androidom i korisnike smartfona. Priloženi adapteri olakšavaju i ubrzavaju prenos podataka između uređaja, bez korišćenja računara

Pametno rešenje za čuvanje podataka koje je razvio Verbatim kombinuje USB memoriju kapaciteta do 32 GB sa micro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom ‘On The Go’ (OTG). USB OTG omogućava spajanje memorijskih jedinica, miševa, tastatura i drugih dodataka na uređaj sa Androidom preko njegovog micro USB priključka.

44023 SDHC Card 32GB Class 6 ol

Korisnici tako mogu, na primer, preneti ili prikazivati fotografije sa digitalnog fotoaparata direktno na tablet ili smartfon sa Androidom. Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sistema, igračkih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija. Micro USB adapter uključen je u paket sa Nano USB Drajvom može se koristiti i samostalno, odnosno sa drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.

49822 Global No Packaging Angle Separated

Verbatim je takođe predstavio memorijsku karticu Tablet microSDHC Card sa priloženim adapterom za SD kartice kako bi ponudio jednostavno rešenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima sa Androidom ili operativnim sistemom Windows 8 ili smartfonima. Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) spada u sam vrh ponude i dolazi sa oznakama brzine Speed Class 10 i UHS-I Speed Class 1 i nudi odličan kapacitet i performanse optimizovane za HD video. Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili 8 GB (zelenu). Obe ove kartice takođe dolaze sa oznakom brzine Speed Class 10 i nude dovoljan kapacitet za čuvanje i deljenje videa, muzike i fotografija.

44023 SDHC Card 32GB Class 6 ol

 

Verbatimov Nano USB Drive sa Micro USB adapterom prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 dinara za 8 GB (oznaka modela: 49820), 1799 din za 16 GB (49821) i 3199 din za 32 GB (49822). Tablet microSDHC Card dolazi po ceni od 999 dinara za 8 GB (44042), 1799 dinara za 16 GB (44043) i  3399 dinara za 32 GB (44044). Svi proizvodi su dostupni u onlajn i maloprodajnim prodavnicama širom Srbije.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]