Auto magazin

Noviteti iz Verbatima

Noviteti iz Verbatima
22.02.2014.

Pametno rešenje za čuvanje podataka koje je razvio Verbatim kombinuje USB memoriju kapaciteta do 32 GB sa micro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom ‘On The Go’ (OTG). USB OTG omogućava spajanje memorijskih jedinica, miševa, tastatura i drugih dodataka na uređaj sa Androidom preko njegovog micro USB priključka.

44023 SDHC Card 32GB Class 6 ol

Korisnici tako mogu, na primer, preneti ili prikazivati fotografije sa digitalnog fotoaparata direktno na tablet ili smartfon sa Androidom. Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sistema, igračkih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija. Micro USB adapter uključen je u paket sa Nano USB Drajvom može se koristiti i samostalno, odnosno sa drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.

49822 Global No Packaging Angle Separated

Verbatim je takođe predstavio memorijsku karticu Tablet microSDHC Card sa priloženim adapterom za SD kartice kako bi ponudio jednostavno rešenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima sa Androidom ili operativnim sistemom Windows 8 ili smartfonima. Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) spada u sam vrh ponude i dolazi sa oznakama brzine Speed Class 10 i UHS-I Speed Class 1 i nudi odličan kapacitet i performanse optimizovane za HD video. Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili 8 GB (zelenu). Obe ove kartice takođe dolaze sa oznakom brzine Speed Class 10 i nude dovoljan kapacitet za čuvanje i deljenje videa, muzike i fotografija.

44023 SDHC Card 32GB Class 6 ol

 

Verbatimov Nano USB Drive sa Micro USB adapterom prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1199 dinara za 8 GB (oznaka modela: 49820), 1799 din za 16 GB (49821) i 3199 din za 32 GB (49822). Tablet microSDHC Card dolazi po ceni od 999 dinara za 8 GB (44042), 1799 dinara za 16 GB (44043) i  3399 dinara za 32 GB (44044). Svi proizvodi su dostupni u onlajn i maloprodajnim prodavnicama širom Srbije.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android