Auto magazin

Objavljen cenovnik nove Ford Fieste

Objavljen cenovnik nove Ford Fieste
25.07.2017.
Novi 1,1 umesto 1,25 motora

Grand Motors je objavio zvaničan cenovnik za novu Ford Fiestu. Najavljen je i početak prodaje ST i Vignale verzije već od polovine septembra

Grand Motors, uvoznik vozila marke Foird za našu zemlju, objavio je zvaničan cenovnik za potpuno novu Ford Fiestu koji možete pronaći na zvaničnoj Ford internet stranici.

Podsećamo, Ford Fiesta je nedavno imala svetsku premijeru a ekipa Auto magazina je imala privilegiju da je među prvim novinarima na svetu provoza na međunarodnoj prezentaciji koja je održana u Španiji.

Detaljne utiske moći ćete da pročitate u najnovijem izdanju Auto magazina koje će se na kioscima pojaviti do kraja ove nedelje.

auto magazin rs srbija nova ford fiesta

Što se tiče cena, nova Ford Fiesta startuje od 10.690 evra. Za taj iznos dobija se Trend paket opreme sa najnovijim 1,1 trocilindarskim atmosferskim benzincem od 70 “konja”.

auto magazin rs srbija nova ford fiesta

Trend paket opreme standardno obuhvata kontrolu pritiska u pneumaticima, sedam vazdušnih jastuka uključujući i onaj za kolena vozača, sistem za prevenciju nenamernog napuštanja saobraćajne trake, elektro-podizače prednjih prozora, elektro-podesive retrovizore i čelične felne sa gumama dimenzije 195/60 R 15.

Ovome treba dodati i cenu 1,5 dizelaša koji počinje od 13.830 evra, a za sada će se isporučivati samo u verziji od 85 konjskih snaga.

auto magazin rs srbija nova ford fiesta

Sve navedene cene odnose se na verziju sa troja vrata, dok je Fiesta sa petora skuplja 300 evra. osim sa manuelnim, u ponudi će biti i 1,0 EcoBoost motor sa automatskim menjačem.

Lepa vest je da će i posebne, atraktivne verzije Fieste biti dostupne već od sredine septembra. U pitanju su ST i Vignale modeli, koje odlikuju sportske karakteristike i do sada retko viđen luksuz u automobilima B segmenta, koji, između ostalog, podrazumeva kožom presvučenu kompletnu komandnu tablu.

auto magazin rs srbija nova ford fiesta

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]