Pagani Huayra R simulator je ekstremno skupa igračka

Simulacija trka trebalo bi da bude jeftinija ali i bezbednija prilika za vožnju točka uz točak. Većina ljudi počinje kupovinom volana za sto od 300 dolara, možda postepeno prelazi na lepo postavljen okvir za nekoliko hiljada dolara više. Čak postoje i simulatori sa pokretima od preko 50.000 dolara koje prave kompanije kao što je CXC Simulations. Međutim, postoji i viši nivo: Pagani Huayra R Simulator za vožnju, direktno od Paganija i Racing Unleashed.

Ovo je neverovatan pristup tome kako bi simulator za vožnju trebalo da izgleda. Umesto obične metalne konstrukcije i cevi, ovde je prelepo oblikovana skulptura od zelenkasto toniranog karbonskog vlakna, oblikovana da odgovara položaju sedenja pravog Huayra R. Napravljena je od strane specijaliste za visoko-kvalitetne simulatore Racing Unleashed koristeći stvarne pogone Paganija – svi delovi od ugljeničnih vlakana su napravljeni zapravo su napravljene na istom mestu i od istih materijala kao i pravi Pagani supersportski automobili. Metalni delovi poput monitora i postolja za zvučnike izrađeni su iz jednog dela aluminijuma.

Pagani Huayra R simulator

Nažalost, Pagani je odbio da objavi cenu, ali budite sigurni da će biti apsurdno velika. Jer iznad zanatskog dela potrebnog za izgradnju spoljnjeg izgleda, Racing Unleashed nije štedeo ni na mehaničkim delovima.

Tu su i hidraulične pedale koje tačno odgovaraju Huayra R modelu, dinamički sistem pojasa za sedenje i gaming PC. Može se voziti u virtuelnoj stvarnosti ili na jednom zakrivljenom ultra-širokom monitoru Samsung G9. Još neverovatnije je što dolazi sa koferom za transport dugačkom preko tri metra, tako da ga možete prevoziti do svojih različitih domova širom planete.

Pagani Huayra R simulator

Takođe uključuje simulaciju pravog automobila u Assetto Corsa Pro. Sa njom, Paganijev tim za dinamiku vozila rekreirao je fiziku pravog automobila tako da vlasnici mogu da ga vežbaju u simulatoru pre svojih ultra-ekskluzivnih vožnji na stazi.

Pagani je čak otišao toliko daleko da je obavio snimanja zvuka pored staze i u automobilu kako bi verodostojno rekreirao atmosferski V-12 motor. Inženjeri i profesionalni vozači testirali su simulator i pravi automobil kako bi obezbedili maksimalnu sličnost.

Pagani Huayra R simulator

Čak i da konstrukcija nije od karbonskih vlakana sličnih modelu Huayra R, mogli bismo da računamo da će simulator koštati bar 100.000 evra. Za sada, samo kupci Huayra R imaju mogućnost kupovine ovog simulatora. Uskoro će neki milioneri srednjeg nivoa moći da dođu do jednog primerka…

Pagani Huayra R simulator

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring