Plovimo Cupra jahtom D28 Formentor sa 400 KS

1

Međunarodna prezentacija Cupra modela je jedna od najbolje organizovanih u poslednjih nekoliko godina. Domaćini su odlučili da pokažu novinarima ne samo šta znaju u oblasti automobila, već i kada su u pitanju plovila. Navigacija je podešena do marine u blizini Barselone.

Za vožnju do tamo smo odabrali Cupra Leon hečbek sa prednjim pogonom i 300 konjskih snaga. Obavezno smo aktivirali Cupra mod koji aktivira i rezonatore u izduvnom sistemu, tako da svaka promena brzina proizvodi pucanje iz auspuha.

cupra leon

Ne brinite, sve je u okvirima dozvoljenog i pristojnog, taman da putnici u automobilu uživaju u vožnji, ali i slučajni prolaznici.

U marini nas je dočekalo zaista veliko iznenađenje. Naime, Cupra je u saradnji sa graditeljem jahti, kompanijom De Antonio, dizajnirala i osmislila model D28 Formentor, koji je dobio naziv po najnovijem Cupra modelu.

 

Otkrili su nam da rade zajedno na jahti koja će imati hibridni pogon i koja bi trebalo da se pojavi 2022. godine. Do tada, priređen nam je obilazak aktuelnim modelom koji pokreću motori ukupne snage 400 konja.

Dužina jahte je 7,99 metara sa mogućnošću produžavanja platformama od po pola metra. Maksimalna brzina je 40 čvorova.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring