Auto magazin

Vozite novi Jeep Renegade uz prvo plaćanje od 978 evra

Vozite novi Jeep Renegade uz prvo plaćanje od 978 evra
14.07.2021.

U Auto kući Kole za najbržeg individualnog kupca jedan, u verziji 1.3 TB DDCT, u Jetset Blue boji i s Limited paketom opreme, odmah spreman za isporuku

Novi Jeep Renegade, bez sumnje, jedan je od najpopularnijih modela ovog brenda, a u prilog tome svedoči i podatak da je spisak naručenih primeraka u Srbiji sve duži, uprkos činjenici da se na isporuku mora malo sačekati. U Auto kući Kole iz Zemuna za najbržeg kupca ipak imaju primerak odmah spreman za isporuku – reč je o verziji sa motorom 1.3 TB DDCT od 150 KS u Jetset Blue boji i s Limited paketom opreme.

Jeep renegade AK Kole

U narednom periodu pristiže izvesna količina Renegade sa pomenutim motorom u Glacier, Jetset Blue i Graphite Grey boji, ali je moguće naručiti ovaj automobil i u drugim bojama i sa nešto slabijim motorom 1.0 T3 od 120 KS uz paket opreme Limited. Ovaj, svakako najtraženiji paket, između ostalog sadrži automatski dvozonski klima-uređaj, ABS, ESC, TCS (sistem protiv proklizavanja pogonskih točkova), sigurnosni sistem za sprečavanje sudara (asistencija radarom), senzor promene trake, prednje i bočne vazdušne jastuke + vazdušne zavese napred i pozadi, adaptivni tempomat, Start&Stop sistem, 7-inčni radio sa Carplay/Android, 7-inčni TFT putni računar, elektro podesive retrovizore u boji vozila sa funkcijom odmrzavanja, aluminijumske naplatke od 17 inča, ambijentalno unutrašnje osvetljenje, USB za drugi red sedišta…

Jeep renegade AK Kole

Cene verzija iz Jeep Renegade ponude, zavisno od motora i paketa opreme, kreću od 16.190 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti) za 1.0 motor sa Sport paketom opreme.

Podsećamo da odnedavno pravna lica i preduzetnici imaju priliku da nabave Jeep Renegade 1.0 MT uz početno ulaganje od svega 978 evra i ratu od 316 evra. Automobil se otplaćuje u 49 mesečnih rata, s tim da je poslednja 30 odsto vrednosti vozila. Početna investicija u verziju 1.3 DDCT je 988 evra, a rata 350, dok je za najsnažniji 1.6 MT neophodno 1.036 evra uz mesečnu ratu od 368 evra. Garancija je četiri godine ili 120.000 pređenih kilometara. U ponudu su uključena i četiri redovna servisa, kao i kasko godišnje osiguranje. Više informacija može se dobiti u AK Kole, Cara Dušana 209, Zemun.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Jel prodajete drzace za akumulator [...]

Bolji je Opel Grandland x 2.0 d. [...]

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Preuzmite Auto magazin za android