Auto magazin

Počela prodaja nove Honde CR-V i ZR-V

Počela prodaja nove Honde CR-V i ZR-V
11.12.2023.

Honda Srbija premijerno je predstavila potpuno novu Hondu CR-V i prvu ikada Hondu ZR-V, koje odlikuje privlačan dizajn i hibridna tehnologija najnovije generacije.

Zvanična prodaja kreće od 12. decembra, kada počinje i Nedelja novih Hondinih modela koja se organizuje u prodajnom salonu Honda Srbija (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd).

Honda CR-V & ZR-V

Honda CR-V može da se pohvali većim dimenzijama u odnosu na prethodnu gerenaciju (10cm duža, ukupno 4.80m). Svi paketi opreme imaju kožne presvlake, a prednja sedišta po prvi put imaju implementiranu Hodinu tehnologiju stabilizacije tela.

Na spisku opreme su Bose ozvučenje i hedap displej. Nalson zadnjih sedišta može da se podesi u čak osam pozicija, dok je prtljažnik povećan na 587 litara, odnosno za 90 litara više u odnosu na prethodnu generaciju.

Honda CR-V & ZR-V

Kao standard dolazi tri puta jači bežični punjač, kao i četiri USB priključka koji omogućavaju svim putnicima nezavisno korišćenje svojih uređaja, bez međusobnog ometanja.

Honda CR-V opremljena je sistemom od 10 vezdušnih jastuka i unapređenom Honda Sensing 360° tehnologijom koji uključuje napredne sisteme radara i kamere u kombinaciji sa osam senzora raspoređenih oko vozila.

Honda CR-V & ZR-V

Sensing 360° obuhvata čitav niz podsistema, a po prvi put vozači imaju na raspolaganju sistem upozorenja za unakrsni saobraćaj sa prednje strane vozila, sistem napredne asistencije tokom saobraćajnih gužvi, kao i sistem asistencije tokom promene saobraćajne trake.

Nova Honda CR-V ima najnoviju generaciju hibridne tehnologije. Reč je o dvolitarskom benzincu sa Atkinsonovom ciklusom. Tu je i novi električni automatski menjač sa dva potpuno nova i repozicionirana elektromotora, kao i duplo Over Drive kvačilo za obrtni moment od 335Nm. U ponudi će biti i verzija sa pogonom na sva četiri točka.

Honda CR-V & ZR-V

Domaću premijeru imala je i Honda ZR-V, konstruisana na mehaničkoj platformi nove Honde Civic. Reč je o krosoveru pozicioniranom ispod Honde CR-V koji može da se pohvali traktivnim dizajnom unutrašnjosti, pre svega radnog mesta vozača.

Honda CR-V & ZR-V

Na spisku obogate opreme je Bose ozvučenje sa 12 zvučnika, kao i veoma bogata bezbednosna oprema, među kojom je i centralni vazdušni jastuk između vozača i suvozača.

Honda ZR-V je opremljena najnovijom verzijom Hondinog hibridnog pogona koji je preuzet iz modela Honda Civic.

Honda CR-V & ZR-V Honda CR-V & ZR-V

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]