Auto magazin

Počela prodaja u Srbiji: BMW X7

Počela prodaja u Srbiji: BMW X7
23.04.2019.

BMW X7 je prvi model BMW X game automobila čija je oprema na najvišem mogućem nivou, kao u modelu BMW Serije 7.

U standardnoj verziji dolazi sa 7 sedišta i najveći je X model – dugačak 5,15m, sa kapacitetom prtljažnika od 2.120 litara (sa oborenim sedištima).

Uz doplatu se može dobiti drugi red sedišta u komfornoj verziji i tada automobil ima ukupno 6 sedišta, ali su u drugom redu sedišta sa svim podešavanjima.

auto magazin srbija bmw x7Ovaj automobil se ističe impresivnom prednjom maskom, visinom i prostranošću. U standardu ima Adaptivna LED svetla, dok su laserska svetla sa dometom 600m dostupna kao opcija.

Standardnu opremu ovog modela čine još i aluminijumske felne od 20”, sportski volan, sportska sedišta, trostruki panoramski krov, koji dodatno naglašava osećaj prostranosti, i četvorozonski klima uređaj.

auto magazin srbija bmw x7U standardnoj konfiguraciji, model je sa pogonom na sva 4 točka i sa osmostepenim automatskim Steptronic menjačem, dok je Sportski automatski menjač dostupan kao opcija.

Zahvaljujući pomičnom drugom redu sedišta, omogućen je lak pristup trećem redu sedišta.

auto magazin srbija bmw x7Standard kod ovog modela je BMW Live Cockpit Professional sa BMW operativnim sistemom u verziji 7.0. BMW kontrola gestovima je dostupna kao opcija i prepoznaje čak 7 različitih komandi rukom.

U ponudi su dva paketa opreme: Design Pure Excellence, koji naglašava elegantan izgled hromiranim elementima visokog sjaja sa prednje i zadnje strane, kao i udobnim sedištima presvučenih Merino kožom.

auto magazin srbija bmw x7Drugi paket je M Sport koji ističe dinamične performanse ovog modela vizuelnim detaljima kao što su specijalni točkovi prečnika 21 inč sa alu-felnama, uz M aerodinamični paket i M Sport kočnice sa plavim čeljustima.

Oprema je luksuzna u pravom smislu te reči, a ovaj model poseduje i akustična stakla, četvorozonski klima uređaj, držače za čaše sa grejanjem i hlađenjem, Bowers&Wilkins 3D Diamond Surround Sistem sa 20 zvučnika i novim 3D Audio sa dijamantskim visokotoncima na krovu.

auto magazin srbija bmw x7Sedišta sa masažerima i ventilacijom i BMW Display ključ. Dostupan je i sistem za zabavu u drugom redu sedišta, sa dva ekrana osetljiva na dodir.

BMW je do sada prodao preko 6 miliona BMW X modela na globalnom nivou, a modelom X7 BMW smešta deo X segmenta u luksuznu klasu.

auto magazin srbija bmw x7Ovaj model je dostupan za test u Delta Motors salonu automobila u Beogradu, a njegova početna cena iznosi 89.990 evra.

Više informacija možete da saznate na www.bmw.rs.

auto magazin srbija bmw x7

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Poštovani, hvala Vam što ste nam javili da navedena web stranica više ne postoji. U [...]

Da li ste proverili na kom sajtu čovek završi kada klikne na link? [...]

Prelep, pogotovo zadnji deo [...]

Svi bi mi da vozimo nova auta ali to danas nije moguće, svako vozi auto [...]

Ne radi mi daljinsko otkljucavanje na audiju A4 b7, a kljuc je dobar. [...]

Ovo je mla maca šta se sve kotrlja po našim drumovima. Na žalost prednjače oni [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »