Auto magazin

Ponovo radi sajam!

Ponovo radi sajam!
24.11.2021.

Najznačajniji moto događaj u Evropi pa i u svetu, EICMA sajam u Milanu, posle godinu dana pauze, danas je svečano otvoren. Spisak izlagača na 78. salonu motocikala i prateće opreme, gotovo je isti kao i onaj kada je sajam poslednji put održan.

Novost su pravila, koja su obavezna usled pandemije. I Izlagači i posetioci u hale mogu da uđu samo sa Zelenom kovid propusnicom, a neophodno je da svi sve vreme nose maske. Broj posetilaca u halama je ograničen, distanca je obavezna, a preporuka je i da se posetioci kreću u što manjim grupama. Na ulasku u sajamski kompleks svima se meru temperatura. Cena ulaznice je 19 evra za odrasle i 12 evra za decu uzrasta do 14 godina.

EICMA

Uprkos pandemiji, beleži se rast prodaje motocikala širom planete, pa proizvođači rade na razvoju i unapređenju svojih modela. To govori i činjenica da je za narednu sezonu predstavljeno više stotina noviteta onih najvećih, ali i onih manjih, nama manje poznatih marki. Trend elektrifikacije i dalje je u ekpanziji, pa je prisutn čitav niz električnih skutera ali i motocikala.

Detaljnije o najvažnijim modelima koji su predstavljeni, a koji će biti dostupni i na naše, tržištu, možete čitati u decembarskom broju Auto magazina.

EICMA

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Moto Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

kamera u peraju, top izum [...]

Neverovatna vest, teško za poverovati. Zna se da je biznis sa vraćaenjem kilometraže ovde veoma [...]

Kia automobili su zaista kvalitetni i zaslužuju ovako nešto. Ali kada sam pročitao da su [...]

Preuzmite Auto magazin za android