Potpuno nova Hyundai Sonata stigla na naše tržište

1

U vreme kada mnogi proizvođači automobila odustaju od limuzina, pogotovo onih D segmenta, Hyundai je ostao veran ovom konceptu. To je i razumljivo, s obzirom da je u pitanju globalni brend koji svoje modele prodaje širom planete.

I dalje je veliki broj poštovalaca limuzina, iako se njihov broj rapidno smanjuje. Evropa je i dalje zainteresovana za limuzine D segmenta, mada je i tu primetno posustajanje, s obzirom da su mnogi modeli prilično stari i više puta redizajnirani.

Auto magazin Srbija Hyundai SonataUprkos tome, Hyundai je za evropsko tržište predstavio potpuno novu generaciju modela Sonata, čija je prodaja počela i kod nas. U salonu ovog brenda na Novom Beogradu u Ulici Milutina Milankovića zatekli smo Sonatu zlatne boje sa bež kožnim enterijerom.

Hyundai je odavno prestao da proizvodi “dosadne” automobile, pa je i Sonata dizajnirana tako da bude ne samo pouzdana, već i vrlo atraktivan automobil, sa mnogim specifičnim detaljima.

Auto magazin Srbija Hyundai SonataU ponudi je samo jedan motor. Reč je o neuništivom 2,5 atmosferskom benzincu koji je u Americi stigao kao zamena za 1,6 turbo-benzinski motor. Eto prilike za sve one koji nisu ljubitelji downsizinga da uživaju u velikoj mašini od 180 konja.

Auto magazin Srbija Hyundai SonataSvaka Sonata isporučuje se sa proverenim šestostepenim automatskim menjačem, a cena startuje od 27.990 evra. Oprema je vrlo bogata, pa već osnovni Comfort paket opreme standardno sadrži alu-felne prečnika 17 inča sa Continental pneumaticima, elektro-preklopive retrovizore, bežično punjenje mobilnog telefona, dvozonski automatski klima-uređaj sa automatskim odmagljivanjem stakala, rezervni točak punih dimenzija, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, multimedijalni displej dijagonale 8 inča, tempomat, Bluetooth konekciju, prednja i zadnja svetla u punoj LED tehnologiji, startovanje motora na dugme…

Auto magazin Srbija Hyundai SonataNajskuplja Hyundai Sonata košta 36.990 evra i za taj novac nudi potpuno digitalnu instrument-tablu, električno pokretan panoramski krov, elektro-podesiva prednja sedišta, LED unutrašnje osvetljenje, električnu roletnu na zadnjem staklu, head-up displej, kožom obložen enterijer, grejače i ventilaciju prednjih sedišta, grejače zadnjih sedišta, kameru od 360 stepeni, Bose ozvučenje, navigaciju sa velikim displejem dijagonale 10,25 inča, adaptivni tempomat, sisteme za poluautonomnu vožnju i održavanje vozila u sredini trake…

Auto magazin Srbija Hyundai SonataAuto je u Salonu, pa možete i lično da dođete i proverite na licu mesta koliko se Hyundai približio premijum brendovima… Više o novoj Sonati, cenama i opremi možete da pročitate na internet stranici www.hyundai.rs.

Auto magazin Srbija Hyundai SonataAuto magazin Srbija Hyundai SonataAuto magazin Srbija Hyundai SonataAuto magazin Srbija Hyundai Sonata

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring