PREMIJERA: Citroen C3 Aircross

Tri pogona, tri reda

Potpuno izmenjeni Sitroenov “C3 erkros” predstavljen je pod reflektorina u gradu svetlosti, a na puteve stiže u septembru

Od našeg specijalnog izveštača
U Parizu je predstavljen novi „sitroen C3 erkros“ koji stiže sa novim izgledom, proširenim izborom pogona, preuređenim prostorom u kabini i brojnim digitalno-bezbednosnim unapređenjima.

Dolazi sa tri motora, odnosno pogonske varijante. Najpre, imaće benzinski motor od 1,2 litra i stotinu konjskih snaga. Osim benzina, francuska kompanija  je za „C3 erksros“ predvidela još dve pogonske grupe. Dosta zanimljiv je hibridni pogon koji dolazi sa novim hibridnim motorom službene oznake Hybrid 136 koji ima snagu od 136 KS.

Potpuna novost je električna verzija koja nosi oznaku „e-C3 erkros“. Taj električni motor ima snagu od 113 „konja“i može da pređe oko 300 kilometara sa punom baterijom, a maksimalna brzina je ograničena na 145 km/h.

Ako nešto zaista izdvaja „C3 erkros“ od konkurencije, onda je to smeštajni kapacitet. Iako je dug 4,39 metara, prvi je model u svojoj klasi (veličini) koji ima tri reda i sedam sedišta.

Novi „C3 erkros“ dug je 4.39 metara, izgleda veći nego što zaista jeste, odlikuje ga moderan i pomalo futuristički izgled, dok sa druge strane donosi prepoznatljive Sitroenove linije.

Detaljan izveštaj i kompletne informacije o novom Sitroenovom modelu „C3 erkros“ možete pročitati u novom broju „Auto magazina“ koji će se uskoro pojaviti na kioscima.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring