Premijera Mazde CX-3 u Los Anđelesu

Mazda je na posebnom događaju uoči početka Salona automobila u Los Anđelesu otkrila potpuno novi "CX-3". Mali SUV je peti po redu Mazdin model nove generacije, koji sadrži punu paletu nagrađivane "skajaktiv" (SKYACTIV) tehnologije, zajedno sa atraktivnim "kodo" (duša pokreta) dizajnom

Mazda je na posebnom događaju uoči početka Salona automobila u Los Anđelesu otkrila potpuno novi “CX-3”. Mali SUV je peti po redu Mazdin model nove generacije, koji sadrži punu paletu nagrađivane “skajaktiv” (SKYACTIV) tehnologije, zajedno sa atraktivnim “kodo” (duša pokreta) dizajnom.

cx-3_2014_laas_exterior_jp_10_screen

Sa početkom prodaje zakazanom za proleće 2015. u Japanu, “CX-3” je postavljen kao ključni član Mazdine ponude modela. Evropske modele pokretaće tri motora, benzinski 2,0 u dve verzije i novi 1,5 dizelaš.

cx-3_2014_laas_exterior_jp_4_screen

Šestostepeni automatski i manuelni menjač će biti dostupni u kombinaciji i sa prednjim pogonom i sa Mazdinim sistemom pogona na sva četiri točka nove generacije. Na žalost, detalji o motorima u pogledu snage i performansi još uvek nisu objavljeni.

cx-3_2014_laas_interior_us_1_screen

Nova “mazda CX-3” će biti izložena tokom Salona automobila u Los Anđelesu pored potpuno nove “mazde MX-5” kao i redizajniranih “mazde CX-5” “mazde 6”. Salon je otvoren za javnost od danas do 30. novembra.

cx-3_2014_laas_exterior_us_18_screen

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring