Auto magazin

Priznanja za AMSS i AMS osiguranje

Priznanja za AMSS i AMS osiguranje
09.12.2013.

Moto savez Srbije je u subotu, 07.12.2013. godine, tradicionalno proglasio pobednike ovogodišnjeg šampionata Srbije u moto sportu dodelivši zlatne kacige takmičarima u različitim disciplinama Vladimiru Poprženu, Viktoru Ivanoviću, Miroslavu Hristovu i Milošu Milovanoviću

Specijalna priznanja dobili su AMSS i AMS Osiguranje za izuzetan doprinos razvoju moto sporta u Srbiji. Manifestaciji koja se održala u hotelu „Zira“ pristustvovali su i mnogobrojni gosti iz Vlade Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, predstavnici klubova i brojni takmičari.

U ime AMSS i AMS Osiguranja nagradu je primio Mirko Butulija, zamenik generalnog direktora AMS Osiguranja.

– AMSS i AMS Osiguranje, kao nosioci razvoja auto-moto sporta u Srbiji, zajedno nastoje da se moto sport u našoj zemlji dodatno unapredi, popularizuje i omasovi. U skladu sa dobrom tradicijom i ubuduće ćemo pružati podršku afirmaciji motociklizma u Srbiji – rekao je Butulija. On je istakao da od trenutka učlanjenja, brigu o vozilu i vozačima preuzima AMSS, organizuje svu neophodnu pomoć na putu i uštede na putovanjima, a da su najbolje preporuke za AMS Osiguranje upravo poverenje zadovoljnih korisnika i dugogodišnjih članova AMSS koji su nam verni od osnivanja. „U godini koja je polako iza nas, pre svega istinskim zalaganjem, postignut je najbolji rezultat od kada je kompanija osnovana”, rekao je Butulija, a naša dugoročna strategija je dalje ulaganje u proizvode, kadrove i edukaciju uz širenje prodajne mreže u skladu sa evropskim trendovima poslovanja, a u cilju zadovoljstva naših korisnika.

Skupu je prisustvovao i srpski ogranak motociklističkog kluba Noćni vukovi, čiji je najpoznatiji član ruski predsednik Vladimir Putin. Ovom prilikom je uz podsećanje na zajednički avgustovski boravak delegacije AMSS i Moto saveza Srbije na skupu u Volgogradu, na obeležavanju 70. godišnjice opsade Staljingrada u II svetskom ratu, još jednom istaknuto jedinstvo i zajedničko nastojanje u razvoju moto sporta kod nas.

Na svečanosti u “Ziri” još jednom je proslavljen veliki uspeh, osvajanje šampionske titule u Istočno evropskom šampionatu za road racing koji se vozio pod pokroviteljstvom AMSS.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]