Prvi rođendan Eko smajl kartice

Na beogradskom splavu Hot Mes, kompanija Eko proslavila je prvi rođendan Eko smajl kluba.  Za godinu dana, Eko kartice poseduje više od 250 hiljada korisnika, koji sakupljene bodove menjaju za neki od 150 poklona iz Smajl kataloga.

Uz prisustvu mnogobrojnih gostiju, partnera programa, medija i istaknutih ličnosti, Eko je ovu prigodu iskoristio i da pomogne. Generalni direktor kompanije Eko Srbija Goran Dejanović, i direktor internacionalih operacija, Petros Karalis, uručili su donacije osnovnoj školi Jefimija iz Obrenovca, u iznosu od 50.000 eur za rekonstrukciju i popravku štete nastale prilikom vremenskih nepogoda u Obrenovcu. Pomoć su dobila i tri Doma za decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju, u vidu goriva, opreme za rad i robe u vrednosti od 1.000.000 dinara.

Auto magazin eko rodj0016

Sve prisutne na proslavi obradovala su lepa iznenađenja u vidu poklona koji su izvlačeni na lutriji, a nije izostalo ni svečano sečenje rodjendanske torte uz duvanje svećica u prisustvu proslavljenih košarkaša Vlade Divca i Žarka Paspalja.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring