Redizajnirani Alfa Romeo Giulia i Stelvio dobili matrix farove

1

Alfa Romeo Giulia i Stelvio su u procesu redizajna dobili mnoga unapređenja, a među najvidljivijima su matriks LED farovi i digitalna instrument tabla, po ugledu na najnoviji Tonale.

alfa romeo stelvio

Ni limuzina ni SUV ne izgledaju radikalno drugačije, ali standardno uklopljeni adaptivni farovi i suptilno rekonstruisana Tribolo maska daju moderniji izgled na koji su jasno uticale klasične Alfe kao što je SZ kupe iz osamdesetih.

Takođe postoji više sličnosti sa Tonaleom iznutra, jer i Giulia i Stelvio sada imaju 12,3-inčnu digitalnu instrument tablu.

alfa romeo giulia

U varijanti Heritage paketa instrumenata izgledaju kao kilometar satovi na Giulii iz šezdesetih, ali se može konfigurisati da prikazuje moderniju grafiku u Evolved modu.

alfa romeo giulia

I još jedna tehnologija pozajmljena od Tonalea je NFT (nezamenljivi token) digitalni zapis o poreklu automobila i istoriji servisiranja za koji Alfa misli da bi trebalo da pomogne u poboljšanju preostalih vrednosti i da poveća samopouzdanje obožavalaca koji kupuju polovne automobile ovog brenda.

Redizajnirane Alfe će se naći u prodaji u februaru 2023. sa pojednostavljenom linijom, ponovo inspirisanom Tonaleom.

Početni Super modeli mogu biti poboljšani dodatkom Sprint paketa koji dodaje neke sportske vizuelne detalje, dok Ti verzije dobijaju više opreme i mogu se nadograditi opcionim Veloce paketom.

alfa romeo giulia

Alfa je takođe dodala novu Competizione luksuznu opremu za oba automobila koja dolazi isključivo sa novom mat sivom bojom, crvenim kočnim čeljustima, adaptivnim amortizerima, kožom presvučenom instrument tablom i, na Stelviju, točkovima od 21 inča.

alfa romeo stelvio

Kompanija opisuje modele Competizione kao „najviši izraz suštine Alfa Romea u smislu stila, performansi i tehnologije“, dok se istovremeno Quadrifoglio modeli ne pominju.

alfa romeo stelvio

Motori uključuju novi turbodizel od 160 KS sa pogonom na zadnjim točkovima, dok dizel od 210 KS i dvolitarski turbo-benzinac sa 280 KS dolaze sa pogonom na sva četiri točka.

alfa romeo stelvio

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring