Renault i Dacia produžavaju sajamsku akciju

Zbog velikog interesovanja kupaca ali i mogućnosti uvoznika da obezbedi dodatne količine vozila, nastavljena je sajamska akcija kod Renoa i Dačije sve do kraja aprila meseca

Ako niste stigli da pazarite auto tokom sajma, Reno i Dačija su produžili sajamsku akciju do kraja ovog meseca. Ona obuhvata nekoliko modela sa više opreme po nižoj ceni, dužu garanciju ali i beskamatno finansiranje.

“Reno klio” startuje sa cenom od 9.990 evra za verziju “autentik pak kul” (Authentique Pack cool). Posebno dobru ponudu predstavlja “klio limited”, koji u verziji sa proverenim 1,2 benzincem košta 10.990 evra.

U serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – aluminijumske
felne prečnika 16 inča i svetla za maglu.

auto magazin srbija renault dacia sajamska akcija ponuda

“Reno tvingo”, u specijalnoj limitiranoj seriji “ekspresion plus”, u ponudi je po ceni od 8.990 evra, a svi kupci mogu da izaberu paket koji sadrži aluminijumske felne prečnika 15 inča, svetla za maglu, kožni volan i zadnje parking senzore po ceni od samo jednog evra.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude Reno finansiranja pripremljeni su
beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 evra na tri godine, 7.000 evra na četiri godine i 5.000 evra na pet godina.

auto magazin srbija renault dacia sajamska akcija ponuda

Za sve kupce koji imaju potrebu za višim iznosom i dužim periodom otplate, pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od 1,99 posto za period otplate do 6 godina bez ograničenja iznosa finansiranja. Ponuda Reno finansiranje primenljiva je na sve modele iz ponude.

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dačijinog modela, “sandero”, mogu da nabave auto već po ceni od
7.990 evra za verziju “sandero lajf 1,2 16V”, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 plejer sa blutut konekcijom i svetla za maglu.

Posebna verzija “sandero stepvej” biće ponuđen po ceni od 8.990 evra za verziju “sandero stepvej ambijens 0,9 TCe 90 KS”, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 € “sandero stepvej prestiž” nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom.

auto magazin srbija renault dacia sajamska akcija ponuda

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za “daster lajf 1,6 4×2”, koji može da se nabavi već za 11.990 evra. Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dačija finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do četiri godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 evra za sve modele, odnosno do 8.000 evra za modele “daster i lodži”.

Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od šest godina, sa kamatnom stopom od 1,99 posto, bez limita iznosa finansiranja.

Auto magazin bg car show 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring