Renault Fluence Limited: Maksimalna oprema za 10.990 evra

Renault Fluence će sa popustom od dve hiljade evra predstavljati najbolje opremljen automobil za najmanje para na predstojećem BG Car Show

Kompanija Reno Nisan Srbija pripremila je zaista velike popuste za predstojeći sajam automobila u Beogradu, koji počinje u četvrtak 17. marta.

Osim novog “reno megana”, čija cena počinje već od 13.000 evra sa popustom, kao specijalnu ponudu izdvajamo “reno fluens”, limuzinu koja se prodaje sa jednim ali vrednim paketom opreme po ceni od 10.990 evra.

Reč je o paketu opreme “limited”, koji sadrži čak i karticu za beskontaktno otključavanje, što je do sada bilo rezervisano samo za veoma bogate pakete opreme Renoovih modela.

auto magazin srbija renault fluence bg sajam 2016

U cenu su još uključeni automatski klima-uređaj, tempomat, šest vazdušnih jastuka, radio CD/MP3 sa blutut konekcijom za mobilni, USB priključak, alu-felne prečnika 16 inča, kožom obložen volan i ručica menjača…

Ovde nije kraj, na spisku opreme se još nalaze elektrohromatski unutrašnji retrovizor, senzori za automatsko aktiviranje brisača i oborenih, odnosno dnevnih svetala, zadnji senori za parkiranje i ventilacioni otvori sa dodatnom utičnicom 12V za zadnja sedišta.

auto magazin srbija renault fluence bg sajam 2016

Time je “fluens limited” postao ubedljivo najopremljeniji auto na našem tržištu za najmanje novca. Za navedenih 10.990 evra dobija se auto sa atmosferskim 1,6 benzincem od 115 “konja”, dok je 1,5 dizelaš u najjačoj varijanti od 110 “konja” skuplji 1.500 evra i prodaje se po ceni od veoma povoljnih 12.490 evra.

auto magazin srbija renault fluence bg sajam 2016

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring