Rusauto uvoznik GAZ-a i Lade

Posredstvom firme Rusauto, na srpsko tržište ovih dana stigli su prvi primerci ruskih lakih komercijalnih vozila „gazela“, čija prodaja počinje odmah po dobijanju homologacije. Reč je o nekoliko verzija transportnih vozila koji izlaze iz pogona GAZ-a (Gorkovsky Avtomobilny Zavod) u Nižnjem Novgorodu, čija je namena prevoz manjih tereta. Familija tih modela obuhvata verzije sa pogonom 4×2 i 4×4, sa tri i šest sedišta, sa običnom i duplom kabinom.

Zanimljivo je da su vozila opremljena poznatim američkim Kaminsovim motorima, zapremine 2800 ccm, snage 120 KS, što bi uz poslovičnu rusku izdržljivost, trebalo da bude garancija kvaliteta.

Cene različitih verzija koje će biti ponuđena srpskim kupcima, pre svega malim i srednjim firmama koje se bave uslugama ili prevozom, kretaće se u rasponu od 19.850 do 22.000 evra. Vozila imaju klima uređaj, blokadu diferencijala, reduktor prenosa, a biće moguće i različite vrste nadgradnje.

[ot-caption title=”Lade i GAZ pod istim krovom” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/03/Auto-magazin-Lada-Niva.jpg”]

Rusauto će, ujedno, od sada biti i uvoznik Ladinih vozila, pa dosadašnji uvoznik Impeks praktično prestaje da postoji, i poslovaće u novom statusu. To znači da će svi dosadašnji kupci i vlasnici „lada“ imati obezbeđen servis i održavanje u novoj firmi, koja će uvoziti i GAZ-ove „gazele“.

Više informacija na http://www.rusauto.rs/

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring