Salon automobila u Ženevi počinje sutra

Ekskluzivno pre svih novinara iz celog sveta, ekipa Auto magazina je dobila mogućnost da zaviri u sajamske hale u kojima se užurbano pripremaju štandovi za prvi novinarski dan i svetske premijere zakazane za utorak

fr_f4_vignette_gims_2017Međunarodni Salon automobila u Ženevi koji se održava 87. put za redom, svoja vrata za novinarske ekipe iz celog sveta otvoriće sutra.

U utorak i sredu specijalna postavka automobila će javnosti predstaviti novitete svetske auto industrije, dok će od četvrtka sajam biti dostupan za široku publiku.

Za tu priliku će potpuno biti promenjena postavka automobila koja će pre svega dobiti komercijalni karakter za lokalno, švajcarsko tržište.

Novinari Auto magazina su imali prilike da zavire u sajamske hale u kojima još uvek nema mnogo automobila. Primetili smo da su stigle i neke od glavnih premijera.

Inače, Salon u Ženevi je jedini evropski sajam u zvaničnom kalendaru OICA (Internacionalna organizacija proizvođača automobila) koji se održava svake a ne svake druge godine.

Na njemu će učestvovati oko 180 izlagača iz 30 zemalja. Očekuje se ukupno 900 modela, od čega 148 svetskih i evropskih premijera, u šta su, na žalost, uključene i premijere koje se odnose na nov paket opreme, restilizaciju ili nov motor.

Na internet stranici Auto magazina ćete moći da pratite izveštaje o svim novitetima uživo sa lica mesta. Naša ekipa je spremna a vi ćete biti prvi koji ćete dobiti najnovije informacije o modelima na kojima su  proizvođači automobila radili proteklih meseci pa i godina.

Pročitajte o novitetima koji su već najavljeni:

FORD FIESTA>>

SUZUKI SVIFT>>

OPEL INSIGNIA GRAND SPORT>>

KIA STINGER>>

OPEL CROSSLAND X>>

SEAT IBIZA>>

DACIA LOGAN MCV STEPWAY>>

RANGE ROVER VELAR>>

ŠKODA RAPID REDIZAJN>>

VOLVO XC60>>

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS>>

DS 7 CROSSBACK>>

AUDI RS6+ ABT>>

ALPINE A110>>

RENAULT CAPTUR REDIZAJN>>

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring