Auto magazin

Škoda Kamiq Scoutline donosi još više offroad detalja

Škoda Kamiq Scoutline donosi još više offroad detalja
14.05.2020.

Mini film o modelu Škoda Kamiq Scoutline: Češki proizvođač automobila predstavlja poslednju verziju svog kompaktnog gradskog SUV modela u videu. Novi Kamiq Scoutline sadrži, između ostalog, matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijumske felne od 17“ ili 18“ i full-LED zadnja svetla. Dolazak modela Škoda Kamiq Scoutline na prva tržišta se očekuje u julu 2020. godine

Kamiq je prvi model u Škoda SUV porodici koji će imati Scoutline verziju koja se bazira na Ambition paketu opreme i može imati bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model.

Sastoji se od tri benzinske verzije, jednog dizel i G-TEC agregata koji pokreće prirodni gas (CNG). Motori isporučuju snagu između 66 kW (90 PS) i 110 kW (150 PS). Štaviše, Škoda u ponudi za model Kamiq Scoutline ima dvanaest različitih boja, od čega je devet metalik.

Auto magazin Srbija Škoda Kamiq ScoutlineŠkoda Kamiq Scoutline ima prednji spojler koji može imati opciono zaštitnu podlogu i zadnji difuzor. Ove zaštite dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, spoljašnji retrovizori i krovna šina.

Scoutline oznake na prednjim bočnim stranama i full LED zadnja svetla kao standard pružaju poseban utisak kada je spoljašnjost modela Kamiq Scoutline u pitanju. Unutrašnjost se može pohvaliti ThermoFlux sedištima i posebnim dekorativnim elementima.

Auto magazin Srbija Škoda Kamiq ScoutlineU svojoj unutrašnjosti, Škoda Kamiq Scoutline nudi dosta prostora i posebne dekorativne elemente kao opciju. Otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske.

Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne Scoutline presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i Suedia mikrofibera; volan, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom.

Auto magazin Srbija Škoda Kamiq Scoutline

LED ambijentalno osvetljenje osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom.

Pored toga, Kamiq Scoutline ima LED svetla za čitanje i opcionu crnu oblogu za unutrašnju stranu krova.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Biće i više, ako se izdvoje Evropska Unija, SAd i KIna. Biće električni, biće autonomni, [...]

Mislim da je ovo već imao Audi A8 [...]

Hvala najlepše Tojoti. Svaka pomoć i solidarnost u ovakvoj situaciji su više nego dobrodošli. [...]

Sve pohvale za studente koji su svoje znanje i umeće pokazali u radu na ovom [...]

nema nista od kalkulacije. 90% onih koji iznajme vozilo znaju smao za gas i kocnicu [...]

Preuzmite Auto magazin za android