Škoda Octavia bolja nego ikada, testirali smo je za vas

1

Pre par meseci počela je prodaja najnovije Škode Octavije. Za vas smo testirali verziju sa 1,5 TSI motorom od 150 konjskih snaga i drugim po redu od ukupno dva paketa opreme koji su trenutno na raspolaganju.

Kao i do sada, Škoda Octavia je najveća u C segmentu, sa najviše mesta za noge pozadi i najvećim prtljažnikom. Ono što nas je iznenadilo je činjenica da je auto ozbiljno kvalitetniji u odnosu na prethodnu generaciju.

Auto magazin Srbija Test Škoda Octavia 1.5 TSIJednostavno, sve je bolje – i materijali i završna obrada, što dokazuje i elegantna tkanina na komandnoj tabli. Tu su i brojna pametna rešenja Škode ali i vrhunski sistemi bezbednosti, od kojih su mnogi dostupni već u osnovnoj opremi.

Auto magazin Srbija Test Škoda Octavia 1.5 TSINaravno, bilo je i nekoliko sitnica koje su konstruktori prevideli, ali sve im je oprošteno kada se u obzir uzme ukupan utisak koji auto ostavlja čak i na one koji u životu ne obraćaju puno pažnje na automobile.

Auto magazin Srbija Test Škoda Octavia 1.5 TSIMoramo da izdvojimo još i vozne karakteriste. Auto je daleko upravljiviji, uz zadržanu mekoću ogibljenja. A tek potrošnja…

Više o novoj Škodi Octavia pročitajte u najnovijem izdanju Auto magazina koje je kioscima širom naše zemlje.

Auto magazin Srbija Test Škoda Octavia 1.5 TSI

1 KOMENTAR

  1. Odličan auto. Iznajmljujemo Oktaviju 1.6 ditel iz Menadžera expressa, ali imaju je i druge agencije. Odličan auto, iako je dizel i velikih gabarita i teine, uopšte nije spora i troma. Udobna limuzina ne osetiš dugo putovanje

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring