Škoda Roadiaq je deveti studentski rad

Škoda studentski automobil oslikava „Let’s explore“ slogan: deveto pokazno vozilo nastalo u sklopu tradicionalnog projekta Škoda strukovne škole je Škoda Roadiaq.

Sa ovim višenamenskim pokretnim kamperom, 29 učenika koji su učestvovali savršeno su dočarali istraživački duh brenda Škoda.

Škoda Rodiaq

Roadiaq je održivo, baterijsko električno vozilo sa pogonom na sve točkove koje digitalni nomadi mogu koristiti za putovanja, posao i slobodno vreme – uživajući u nezavisnosti čak i van utabanih staza, gde god požele.

Škoda Rodiaq

Deveti Škoda Studentski automobil sadrži sve što je potrebno modernoj mobilnoj kancelariji: stalnu internet vezu, monitor od 27 inča i priključnu stanicu.

Škoda Rodiaq

Ipak, u samo nekoliko jednostavnih koraka Škoda Roadiaq se pretvara iz radnog prostora u životno okruženje zajedno sa krevetom i malom kuhinjom.

Škoda Rodiaq

Dok su standardni Enyaq pretvarali u automobil svojih snova, učenici Škoda strukovne škole su imali i stručnu podršku.

Njihovi profesori i stručnjaci iz brojnih Škoda sektora, kao i eksterni stručnjaci za preradu kampera pomagali su im svojom stručnošću tokom celog procesa.

Škoda Rodiaq

Deveti Škoda studentski automobil od 2014. još jednom pokazuje visok nivo obrazovanja i obuke u Mladá Boleslavi. Škoda strukovna škola deo je Škoda akademije koja je u aprilu 2023. godine proslavila desetogodišnjicu postojanja.

Škoda Mountiaq Concept je još jedan studentski rad

Škoda Slavia je sedmi studentski rad strukovne Škoda Škole

Studentski rad: Škoda Atero Coupe

Škoda FUNstar je Fabia pickup

Škoda RodiaqŠkoda Rodiaq Škoda Rodiaq Škoda Rodiaq Škoda Rodiaq

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring