Šta je novo na Hondi CR-V za 2015?

Uvođenjem 1,6 dizelaša u svoju gamu Honda je napravila pravi potez. Do sada je "CR-V" mogao da se kupi sa varijantom ovog motora od 120 "konja" a od 2015. biće dostupna još jača verzija od čak 160 KS sa 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta

Uvođenjem 1,6 dizelaša u svoju gamu Honda je napravila pravi potez. Do sada je “CR-V” mogao da se kupi sa varijantom ovog motora od 120 “konja” a od 2015. biće dostupna još jača verzija od čak 160 KS sa 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta!

Auto magazin honda cr v 2

Specifična snaga od sto “konja” po litru radne zapremine je za poštovanje, pogotovo kada se radi o motoru manje zapremine kao što je ovaj 1,6. Uz njega će biti dostupan i potpuno novi devetostepeni automatski menjač.

Auto magazin honda cr v 4

Osim novog motora, u “CR-V” će se, kao i do sada, ugrađivati slabija verzija od 120 KS, kao i 2,0 benzinac sa nepromenjenom snagom od 155 KS koji sada ispunjava Euro 6 norme o emisiji izduvnih gasova.

New_CR-V

Što se tiče redizajna, Honda je ubacila potpuno novi multimedijalni uređaj sa “miror link” tehnologijom koja omogućava upravljanjem velikog broja aplikacija sa mobilnog telefona direktno preko sedmoinčnog displeja osetljivog na dodir.

Auto magazin honda cr v 1

“Honda CR-V” je dobila i novi klizni naslon za ruke između prednjih sedišta, kao i redizajnirane prednje i zadnje svetlosne grupe u LED tehnologiji.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring