Auto magazin

Šta vas očekuje u novom Auto magazinu?

Šta vas očekuje u novom Auto magazinu?
26.06.2015.
Testovi, promocije, nagrade!

Najnovije informacije iz sveta automobilizma: novi Auto magazin vam, pored ostalog, detaljno predstavlja i najnoviju Opelovu "astru"!

magazinauto.com-juni
Ako još niste pročitali, u novom broju očekuju vas brojni zanimljivi tekstovi. Novinari Auto magazina pripremili su vam nekoliko zanimljivih istraživanja koje će svakako privući vašu pažnju. Najpre, pripremili smo nastavak teksta kako da sami, korak po korak, uvezete polovan automobil iz inostranstvo, uz detaljna objašnjenja o procedurama i neophodnoj dokumentaciji.

Još jedan zanimljiv tekst biće vam od koristi: kako prvailno održavati klima uređaj u vozilu, na šta obratiti pažnju i kako ga servisirati – pitanja su na koja dajemo odgovor u novom broju AM.

Ako ste ljubitelj kampinga, onda će vas zanimati kako pripremiti automobil za vuču prikolice, kako prekontrolisati kamp kućicu ili kamper vozilo, uz mnoge  savete koje smo pripremili uz saradnju sa sajtom campingforum.rs.

Naravno, ljubitelji automobila u novom Auto magazinu naći će detaljne testove najnovijih modela “škode fabije 1,0 75 KS”, “dačije sandero 1,2 lajf” i “kije rio 1,24 urban”.

Naši novinari bili su i na nekoliko svetskih, premijernih test vožnji, a svakako najzanimljivije jesu one na kojima su predstavljeni nova Škodina limuzina “superb”, Tojotin “auris” i Mazdin potpuno novi “CX-3”!

I to je samo deo aktuelnih informacija. Sve to čeka vas u novom broju Auto magazina, koji je već na kioscima širom Srbije i regiona.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad