Auto magazin

Šta vas očekuje u novom Auto magazinu?

Šta vas očekuje u novom Auto magazinu?
26.06.2015.
Testovi, promocije, nagrade!

Najnovije informacije iz sveta automobilizma: novi Auto magazin vam, pored ostalog, detaljno predstavlja i najnoviju Opelovu "astru"!

magazinauto.com-juni
Ako još niste pročitali, u novom broju očekuju vas brojni zanimljivi tekstovi. Novinari Auto magazina pripremili su vam nekoliko zanimljivih istraživanja koje će svakako privući vašu pažnju. Najpre, pripremili smo nastavak teksta kako da sami, korak po korak, uvezete polovan automobil iz inostranstvo, uz detaljna objašnjenja o procedurama i neophodnoj dokumentaciji.

Još jedan zanimljiv tekst biće vam od koristi: kako prvailno održavati klima uređaj u vozilu, na šta obratiti pažnju i kako ga servisirati – pitanja su na koja dajemo odgovor u novom broju AM.

Ako ste ljubitelj kampinga, onda će vas zanimati kako pripremiti automobil za vuču prikolice, kako prekontrolisati kamp kućicu ili kamper vozilo, uz mnoge  savete koje smo pripremili uz saradnju sa sajtom campingforum.rs.

Naravno, ljubitelji automobila u novom Auto magazinu naći će detaljne testove najnovijih modela “škode fabije 1,0 75 KS”, “dačije sandero 1,2 lajf” i “kije rio 1,24 urban”.

Naši novinari bili su i na nekoliko svetskih, premijernih test vožnji, a svakako najzanimljivije jesu one na kojima su predstavljeni nova Škodina limuzina “superb”, Tojotin “auris” i Mazdin potpuno novi “CX-3”!

I to je samo deo aktuelnih informacija. Sve to čeka vas u novom broju Auto magazina, koji je već na kioscima širom Srbije i regiona.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]