Testiramo Land Rover Defender D240 HSE

1

Novi Land Rover Defender ima veoma težak zadatak. Sudeći po imenu, trebalo bi da nasledi jednog od najpoznatijih terenaca svih vremena. Da li je novi spreman da se uhvati u koštac sa najvećim izazovima i najtežim terenima kojima je odolevao njegov prethodnik, pročitajte u najnovijem Auto magazinu.

Test primerak ima 2,0 turbo-dizel motor u najsnažnijoj varijanti od 240 konjskih snaga. Zbog toga je posebno privlačan domaćim kupcima, a onima koji žele više snage, na raspolaganju su trolitarski šestaci. Ljubitelji benzinaca takođe nisu uskraćeni.

Auto magazin Srbija Test Land Rover DefenderAuto koji se našao na testu u redakciji Auto magazina je veoma bogato opremljen. Modernoj interpretaciji enterijera nekadašnjeg terenca pridružili su se i brojni luksuzni elementi, poput aplikacija od drveta.

Što se tiče prohodnosti, novi Land Rover Defender je jedan od retkih serijskih terenaca na svetu koji može da prođe kroz vodu dubine 0,9 metara i to bez snorkija. Brojni senzori su se pobrinuli da se na displeju prikazuje trenutna dubina, pa vozač u svakom trenutku može adekvatno da reaguje.

Auto magazin Srbija Test Land Rover DefenderIako je zamišljen kao rhunski terenac, Defender je veoma civilizovan i pitom na putu. Jedino na šta eventualno treba obratiti pažnju je indirektan volan, koji zahteva nešto više motanja, što je potpuno uobičajeno za ovakvu vrstu vozila.

Više o novom Land Roveru Defender pročitajte u najnovijem izdanju Auto magazina!

Auto magazin Srbija Test Land Rover Defender

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring