Auto magazin

Toyota Camry Hybrid dobija osvežen dizajn i novu multimediju

Toyota Camry Hybrid dobija osvežen dizajn i novu multimediju
23.11.2020.

Toyota je umesto modela Avensis Evropljanima ponudila limuzinu Camry. Nekada je auto pod ovim imenom bio pozicioniran u E segmentu, što je, na neki način i danas.

Toyota-Camry-HybridPo svojim dimenzijama je veći od Avensisa ali i daleko luksuzniji. Iako je ne tako davno predstavljen, Toyota je odlučila da napravi suptilne izmene u dizajnu i multimediji, kako bi bila aktuelna sa najnovijom tehnologijom.

Toyota-Camry-HybridKonkretno, izmenjen je prednji branik sa maskom. Ona je i dalje velika kao i do sada, s tim što su izmenjeni poneki elementi i detalji. Ukoliko vam Camry nije bio često pred očima, ove promene možda nećete ni primetiti. U ponudu su ubačene i alu-felne novog dizajna, prečnika 17 i 18 inča.

Toyota-Camry-HybridŠto se tiče multimedije, dobila je, pre svega, veći displej dijagonale devet inča. Osim toga, u potpunosti je izmenjena pozicija, tako da više nije ugrađena u sredinu centralne konzole, već je postavljena dosta više, tako da su ventilacioni otvori ispod a ne iznad nje.

Toyota-Camry-HybridZapravo, multimedija je skoro identična kao na drugim Tojotama, što znači da sa strane ima fizičke tastere koji olakšavaju korišćenje. Softver je dosta brži i generalno ima bolji odziv od dosadašnje. Apple CarPlay i Android Auto su standard.

Toyota-Camry-HybridU ponudi su i dva potpuno nova dezena kožnih sedišta crne i bež boje koja imaju grejanje i ventilaciju zahvaljujući perforacijama.

Toyota-Camry-HybridUnapređeni su i bezbednosni sistemi, pa tako Toyota Camry ima sistem za automatsko kočenje poslednje generacije sa intervencijom upravljačem u slučaju nužde, kao i asistenciju prilikom prestrojavanja.

Toyota-Camry-HybridNovi adaptivni tempomat radi u kombinaciji sa kamerom za čitanje saobraćajnih znakova, pa brzinu prilagođava u skladu sa trenutnim ograničenjem.

Toyota-Camry-HybridNa motoru nije bilo promena. Pod haubom je i dalje izuzetno štedljivi 2,5 benzinac koji u kombinaciji sa elektro-motorom isporučuje 218 konjskih snaga.

Prva vožnja: Nova Toyota Camry

Toyota-Camry-HybridToyota-Camry-HybridToyota-Camry-HybridToyota-Camry-HybridToyota-Camry-Hybrid

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Steta za ferari, ali ne podrzavam ovakvo ponasanje, od strane vozaca. Zanimljiva vest u svakom [...]

Kia proizvodi estetski divne automobile. Nisam posedovao njihov auto, ali prijatelji jesu i uglavnom su [...]

Da Novice, najpametnije je biti glup. Možda niste čuli, ali ovo su 2020 godine, a [...]

Meni su zaista prelepi, potrazicu i neke modele za dame. Hvala za objavu! [...]

Divim se Vasem radu. Nikki karburatori su umetnička dela.Želim da zaradite mnogo para na savremenim [...]

Nesto meni kod ovog modela smeta a ne mogu ni da provalim sta. Mozda samo [...]

Preuzmite Auto magazin za android