Tri premijere Grand Motorsa u Novom Sadu

Već su u prodajnim salonima, ali su prvi put na manifestaciji ovakve vrste sasvim nova Ford Fiesta, novi Volvo XC60 i novo izdanje luksuznog kupea Infiniti Q60

Na ovogodišnjem, 15. sajmu automobila, koji se od 25. do 29. oktobra održava u Novom Sadu, tradicionalno učestvuje i Grand Motors, koji na zajedničkom štandu u Master hali izlaže najnovije modele iz programa Forda, Volvoa i Infinitija.

Već su u prodajnim salonima, ali su prvi put na manifestaciji ovakve vrste sasvim nova Ford Fiesta, novi Volvo XC60 i novo izdanje kompaktnog, luksuznog kupe automobila Infiniti Q60.

Auto magazin srbija ford focus 1.0 ecoboost trend test review 2016

U Fordovoj izložbenoj postavci ove godine je zvezda sasvim nova Fiesta sedme generacije.

Iz Grand Motorsa skreću pažnju na još tri već poznata Fordova modela, ali sa osetno nižim, akcijskim cenama.

Sve popularnija Kuga i Mondeo se nude po početnim cenama od 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), a odlično opremljen Fucus za 11.990 evra.

magazinauto.com ford mondeo titanium 2015 test

Za sva Fordova vozila Grand Motors je obezbedio mogućnost beskamatnog finansiranja.

Svi modeli u većini verzija su spremni za isporuku odmah po završetku finansijskih formalnosti, uključujući i široku paletu lakih dostavnjaka iz familije Transit, koji se u poslednjem kvartalu ove godine nude po vrlo primamljivim uslovima.

Na sajmu u Novom Sadu debituje i novi Volvo XC60, iz klase premijum SUV-a srednje veličine.

Zamenjuje izuzetno uspešnu Volvoovu prvu generaciju XC60, koja je, od svog predstavljanja, za devet godina postala najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi.

Auto magazin Srbija Volvo XC60

Novi Volvo XC60 na tržištu Srbije startuje sa cenom od 45.990 evra. Toliko košta premijerna bogato opremljena verzija XC60 D4 sa motorom od 190 KS i Momentum+Business Connect paketom, koji je dodatno obogaćen paketom Osvetljenje.

Kupcima u Srbiji je još dostupniji uz Volvo Car Finansiranje sa fiksnom kamatnom stopom od 2,49%.

Izgledom i performansama jedan od najeksluzivnijih modela ne samo na Grand Motorsovom štandu već i na celoj manifestaciji u Novom Sadu biće novi Infiniti Q60.

Pred širokom javnošću debituje verzija 3.0 AWD, sa V6 motorom od punih 400 KS! Sajamski primerak košta 50.000 evra, dok osnovna cena za ovaj model – u nešto skromnijoj varijanti – počinje od 40.000 evra.

auto magazin srbija infiniti Q60

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring