Vespa kao kutijica za nakit

Britanska firma Banej prikazala je svoje viđenje kultnog italijanskog skutera "vespa". Njihova vizija odiše luksuzom i ceo koncept se svodi na pažljivo odabrane detalje

Nedavno je britanski proizvođač nakita i asesoara Banej (Banney) prikazao svoje viđenje “vespe”. Za svoju kreaciju odabrali su model “vespa PC 150” a onda je ukrasili pažljivo odabranim i ručno izrađenim detaljima.

bunney-vespa-px-150-01

Za “banej vespu” odabrana je nežno siva boja, koja je jedna od obeležja ovog proizvođača. Sedište je izrađeno od iste kože koja je upotrebljena u poslednjoj liniji “globtroter” kutija za nakit i koja potiče iz Škotske, a ručno se obrađuje u Japanu.

bunney-globetrotter-jewelry-case-0

Najupadljiviji detalj svakako su prednja svetla čija završna obrada asocira na Sterling srebro. Isti princip upotrebljen je i za izradu retrovizora, nosača svetala i prtljaga i drugih detalja, koji sivoj podlozi pridodaju notu elegancije i skupocenosti.

Banej je mlada londonska firma prepoznatljiva po klasičnom dizajnu čijem šarmu prododaju plemeniti materijali i drago kamenje i vrhunska ručna završna obrada.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring