Auto magazin

Zvučnici Genius SW-G2.1-2000

Zvučnici Genius SW-G2.1-2000
30.07.2014.
Pojačanje u igračkoj atmosferi

Genius je predstavio je 2.1 zvučni sistem za igrače, oznake SW-G2.1-2000 („Thunderclap“). Zvučnici se sastoje od dva satelita klasičnog dizajna i subwoofera, uz posebnu jedinicu sa spoljašnjim pojačalom i kontrolama

Genius je predstavio je 2.1 zvučni sistem za igrače, oznake SW-G2.1-2000 („Thunderclap“). Zvučnici se sastoje od dva satelita klasičnog dizajna i subwoofera, uz posebnu jedinicu sa spoljašnjim pojačalom i kontrolama. Svaka od tri jedinice smeštena je u veoma kvalitetno kućište, a u skladu sa svojom namenom – zvučnici dolaze u oklopljenom dizajnu i odlično se uklapaju u pozadinu svih virtualnih bitaka.

SW-G2.1-2000_amp

Pulsirajuće diodno svetlo pali se u ritmu basa koji se reprodukuje. Kvalitetni tro-inčni drajveri zvučnika u satelitima pružaju žive i jasne tonove visokih i srednjih frekvencija, dok se za duboke, snažne basove brine 6,5-inčni drajver ugrađen u sabvufer. Ukupna izlazna snaga satelita i sabvufera iznosi 45 vati (RMS), što je dovoljno za stvaranje verne i žive atmosfere u svim igrama, ali i za uživanje u muzici i kvalitetanom zvuku prilikom gledanja filmova. Kontrole za jačinu zvuka i bas smeštene su na prednjoj ploči spoljnog pojačala, na kojem takođe možete izdabrati i izvor zvuka – na raspolaganju su vam klasični 3,5-milimetarski i RCA priključci, kao i priključci za slušalice i mikrofon.

SW-G2.1-2000_satellite

Osim na desktop ili prenosni računar, televizor ili sistem kućne zabave, zvučnike lako možete spojiti i na “ajped” ili neki drugi tablet, kao i na mobilni telefon ili konzolu za igranje. Zvučnici se mogu nabaviti po ceni od oko 8.000 dinara (preporučena maloprodajna cena) u bolje opremljenim onlajn prodavnicma i maloprodajama računarske opreme.

SW-G2.1-2000_angled

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]