Alfa Romeo predstavio novi identitet marke u Milanu

1

U znak proslave komercijalnog predstavljanja modela Tonale na glavnim evropskim tržištima, juče je u Milanu održano svečano otvaranje nove prodavnice brenda Alfa Romeo u Stellantis & You Sales & Services. Smešten u gradu gde je svetski poznati brend osnovan 1910. godine, to je prvi salon na svetu koji predstavlja novi identitet marke: reinterpretaciju klasičnog stila u savremenom ključu.

Simbolično smešten na istom prostoru gde se 1910. godine nalazio i Portello, prvo proizvodno mesto marke Alfa Romeo, danas je novi salon ove marke.

Inspirisan prirodom, enterijer salona kombinuje materijale sa jedinstvenim taktilnim efektima, inovativnim teksturama i koloritom koji podsećaju na proces oksidacije materijala. Na ovaj način, crvena boja oslikava magmu koja protiče između kamenja, dok topla crvena LED svetla osvetljavaju celokupan izložbeni prostor.

U salonu je moguće iskusiti legendarnu istoriju brenda dok listate razne knjige, kupujete robu ili se jednostavno opuštate u kafiću. Tu je i privatni prostor u novom prodajnom salonu i mesto za postprodajnu uslugu, što je još jedna ključna faza u korisničkom iskustvu brenda  kako bi se pobrinuli za sve potrebe premijum klijenta.

Zvezda prodavnice u Milanu je novi Alfa Romeo Tonale, prvi elektrifikovani kompaktni SUV u istoriji ovog italijanskog proizvođača.

1 KOMENTAR

  1. Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a Tonale je drugi. Italijani su genijalci za dizajn a sada i za kvalitet.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring