Auto magazin

Alfa Romeo predstavio novi identitet marke u Milanu

Alfa Romeo predstavio novi identitet marke u Milanu
27.07.2022.

1

U znak proslave komercijalnog predstavljanja modela Tonale na glavnim evropskim tržištima, juče je u Milanu održano svečano otvaranje nove prodavnice brenda Alfa Romeo u Stellantis & You Sales & Services. Smešten u gradu gde je svetski poznati brend osnovan 1910. godine, to je prvi salon na svetu koji predstavlja novi identitet marke: reinterpretaciju klasičnog stila u savremenom ključu.

Simbolično smešten na istom prostoru gde se 1910. godine nalazio i Portello, prvo proizvodno mesto marke Alfa Romeo, danas je novi salon ove marke.

Inspirisan prirodom, enterijer salona kombinuje materijale sa jedinstvenim taktilnim efektima, inovativnim teksturama i koloritom koji podsećaju na proces oksidacije materijala. Na ovaj način, crvena boja oslikava magmu koja protiče između kamenja, dok topla crvena LED svetla osvetljavaju celokupan izložbeni prostor.

U salonu je moguće iskusiti legendarnu istoriju brenda dok listate razne knjige, kupujete robu ili se jednostavno opuštate u kafiću. Tu je i privatni prostor u novom prodajnom salonu i mesto za postprodajnu uslugu, što je još jedna ključna faza u korisničkom iskustvu brenda  kako bi se pobrinuli za sve potrebe premijum klijenta.

Zvezda prodavnice u Milanu je novi Alfa Romeo Tonale, prvi elektrifikovani kompaktni SUV u istoriji ovog italijanskog proizvođača.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

1 komentar

  1. Vaso
    Vaso August 05, 12:49

    Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a Tonale je drugi. Italijani su genijalci za dizajn a sada i za kvalitet.

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Kako mogu da vas kontaktiram [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad