U novom broju: Auto magazin na svetskoj promociji Škode Fabie

Novinarai Auto magazina proveli su nekoliko dana na obali Atlantskog okeana: na putevima od Lisabona do mondenskog Kaškaiša, bili su među prvim svetskim automobilskim novinarima koji su vozili novu Škodinu "fabiju"!

Jedan od najpopularnijih automobila češke Škode, model “fabija”, predstavljen je nedavno specijalizovanim automobilskim novinaraima na svetskoj promociji u Portugaliji. Model koji se hrabro uključio u tržišnu utakmicu sa najjačim markama sveta, odmah po pojavljivanju 1999. godine postao je jedan od najtraženijih malih gradskih automobila. Kao i u svetu, tako i u Srbiji, stekao je zavidnu popularnost, a zahvaljujući pristupačnoj ceni i solidnom kvalitetu postao je jedan od najprodavanijih vozila na našem tržištu.
Auto-magazin-new-skoda-fabia-2
Sada je stigla potpuno obnovljena i unapređena verzija, sa naglaskom na oštrije linije, nižu siluetu, uz prostraniju kabinu i više komfora. Naši novinari testirali su novu “fabiju” na putevima u okolini glavnog grada Portugalije, i osetili dah novih ideja koje stiže iz češke fabrike. Sa novim motorima, višim ekološkim i bezbednosnim standardima, “fabija” je sada zreo automobil spreman za poređenje sa sličnim vozilima konkurencije. Dizajneri su se takođe potrudili da osavremene izgled karoserije, našavši zanimljivu ideju – da se vrate korenima, tačnije restilizuju ključne lične crte sa prve generacije!

Detaljan tekst i utiske sa promocije nove “škode fabije” možete čitati u novembarskom broju Auto magazina!

Pročitajte i ovo:

Otkriven ceo auto – nova Škoda Fabia!   >>

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring