Bugatti može da opremi vašu garažu ali i dom

Bugatti je lansirao kolekciju novih proizvoda u Italiji, ali nemaju veze sa automobilima. U pitanju je najnovija kolekcija nameštaja francuskog brenda.

Kolekciju Bugatti Home proizvodi i distribuira Luxury Living Group u Italiji, a najnoviji dodaci su izloženi na Nedelji dizajna u Milanu (Milano Fashon Week). Novi nameštaj Bugattija izložen je u prelepom Palazzo Chiesa na čuvenoj milanskoj ulici Corso Venezia, uključujući sofe, trpezarijski sto, radni sto i druge komade.

Bugatti Home

Možda je najupečatljiviji komad sofa Type_3. Izrađena u Bugatti plavoj boji, izgleda izuzetno raskošno. Ako imate novca, Bugatti će vam takođe prodati fotelju, ležaljku i taburee u sličnim varijantama.

Bugatti Home

Druga sofa nazvana Type_1 takođe uključuje ležaljku i “ljubavnu” garnituru. Nasloni za leđa na ovoj sofi inspirisani su poznatom Bugattijevom stilskom linijom u obliku potkovice. Slična priča je i sa radnim stolom Type_7. Takođe ima Bugatti potkovicu i mogao bi da bude savršen za kućnu kancelariju.

Bugatti Home

Najnovija linija nameštaja Bugattija uključuje i veliki trpezarijski sto sa staklenim vrhom sa dva velika aluminijska nogara. Uz sto se dopunjuju stolice Type_5 sa ramovima napravljenim od laganih karbonskih vlakana i ručno oslikanih tečnim aluminijumom.

Detalji o cenama nisu otkriveni, ali pretpostavljamo da je svaki komad vrlo, vrlo skup.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring