Honda NT 1100 stigla u domaće salone

1

Na naše tržište stigla je dugoočekivana Honda NT 1100. Ovaj kompaktni Hondin motocikl prigodan je za sve prilike, bilo da planirate duži put izvan grada ili laganu gradsku vožnju, čime je lako osvojio i one najzahtevnije.

Reč je o atraktivniom tourerom sa dvocilindarskim motorom, šestostepenim menjačem sa dvostukim kvačilom i udobnim GT dizajnom za dvoje.

Honda NT 1100

Odlikuje ga lagano i precizno upravljanje. Čvrsti čelični ram pruža osećaj stabilnosti, dok Showa USD viljuške od 43 mm i zadnji amortizer rade sa aluminijumskim nosačem točka preko Pro-Link veze i donose brz odziv sistema oslanjanja i sigurnu vožnju u krivinama.

Honda NT 1100 nudi pet režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora, kao i signal za prinudno zaustavljanje.

Honda NT 1100

Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran od 6,5 inča nudi tri režima prikaza informacija, a sistemi za povezivanje Apple Car Play, Android Auto i Bluetooth omogućuju jednostavno korišćenje aplikacija za navigaciju, slušanje muzike, pozive preko ekrana i slušalica za kacigu.

Očekivano, uz ovaj model dolaze i zanimljivi paketi opreme. Pored torbi i kofera, NT 1100 stiže sa rezervoarom od 20 litara (što mu omogućava domet od 400 km – WMTC režim), grejačima ručica, tempomatom, USB/ACC utičnicama i zadnjim nosačem.

Honda NT 1100

Honda NT 1100 od sada je dostupna i za kupce u Srbiji po početnoj ceni od 14.490 evra. Dodatne infomacije moguće je dobiti pozivom na broj 011 / 20 10 967, ili posetom Delta Automoto prodajnog salona koji se nalazi u Ulici Omladinskih brigada 33a.

Honda NT 1100

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring