Skenirajte parkirani Volvo i saznajte konfiguraciju

1

Sajmovi  automobila su teško pogođeni pandemijom COVID-19. Neki su uspeli da otvore svoja vrata kao što su obećali, ali drugi, poput Ženeve, Njujorka i CES-a, bili su primorani da odlažu događaje, često više puta.

Ovogodišnji Sajam automobila u Briselu u Belgiji bio je još jedna žrtva. Prvobitno planiran za januar 2022. godine, odlukom sa kraja 2021. je pomeren na 2023. Ali Volvo je odlučio da omogući Belgijancima i dalje mogu da obrate pažnju na najnovije Volvo modele na ulici…

„Volvo Street Configurator“ je aplikacija za pametne telefone za koju kompanija tvrdi da može „pretvoriti ulice u jedan ogroman izložbeni prostor“.

Kada snimite sliku parkiranog Volva, aplikacija koristi AI da uporedi fotografiju sa ogromnom bazom podataka o mogućim kombinacijama Volvo specifikacija kako bi se odredio model, boja i oprema.

Iako aplikaciju trenutno promoviše samo Volvo u Belgiji, Volvo izvor u Velikoj Britaniji potvrdio je da bi se mogla proširiti na druge regione. Ne sumnjamo da bi i drugi proizvođači automobila mogli da dođu na ovu ideju i naprave sličan sistem…

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring