Švajcarska uvodi crvene tablice posebne namene

1

Švajcarci sigurno vole da voze bicikl jer je njihova Vlada upravo uvela specijalnu novu registarsku tablicu samo za nosače bicikala.

Nova crveno-crna tablica ne samo da izgleda jedinstveno, već štedi i vreme. Nudi se ljudima koji imaju nosač za bicikle koji bi mogao da blokira pogled policije na registarske tablice vozila. Ovo uključuje uobičajeno instalirane nosače koje se pričvršćuju preko kuke.

Iako tablica nije obavezna, nudi se kao ušteda vremena, jer vozači koji poseduju te dodatke takođe mogu da uklone skinu svoju zadnju tablicu i premeste je u nosač bicikla. Ako ne žele da vade šrafciger svaki put kada idu na brdski biciklizam, vozači mogu da se odluče za crvenu tablicu.

švajcarske tablice

Švajcarska vlada je o novim tablicama obavestila druge evropske zemlje o novim tablicama, čineći međunarodna putovanja biciklom malo lakšim.

Stanovnici Švajcarske zainteresovani da dobiju crvenu tablicu mogu je naručiti od 1. marta 2022. Ljudi koji planiraju putovanje moraće da planiraju unapred, pošto se tablice prave po narudžbini. To znači da, za razliku od standardnih registarskih tablica, neće moći samo da ih podignu u svojoj lokalnoj upravi za izdavanje dozvola. Prve tablice će biti poslate najranije krajem marta.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring