Auto magazin

I dalje u toku prijave za Continental Black Chili Driving Experience

I dalje u toku prijave za Continental Black Chili Driving Experience
20.06.2020.

Evo prave prilike da ostvarite svoje snove u vožnji atraktivnih automobila putevima Provanse. Sve što treba da uradite je da učestvujete u Continental kvizu, a pobednici će moći da povedu na put još jednu osobu po svom izboru.

Black Chili Driving Experience vam nudi jedinstvenu priliku da doživite nezaboravna četiri dana u kojima nećete uživati samo u vožnji sportskih automobila po slikovitim putevima Provanse, već i u tamošnjim prestižnim hotelima i butik restoranima.

Black Chili je Continentalov „tajni začin“. Smeša koja čini da pneumatici ostvare još bolje rezultate i još bolje prijanjanje. Srećni dobitnici imaće priliku da isprobaju Kontinental pneumatike na automobilima kao što su Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxter 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i, koji se fabrički isporučuju sa gumama ovog brenda.

Auto magazin Srbija Continental Black ChiliOsim ekskluzivnog putovanja u Francusku i testiranja guma na najlepši mogući način, Kontinental nagrađuje učesnike kviza vaučerom, koji omogućava ostvarivanje popusta od deset posto na set Continental guma (četiri komada) kupljenih u KIT Commerce radnjama. Da podsetimo, KIT Commerce, osim što je distributer pneumatika marke Continental (detaljna ponuda na www.kitgume.rs), postao je i ekskluzivni uvoznik za našu zemlju jednog od najpoznatijih brendova pneumatika za terenska vozila i nepristupačne terene – General Tire, inače u vlasništvu Continentala.

Da biste se učestvovali u kvizu, dovoljno je da kliknete na baner sa leve ili desne strane (samo na desktop prikazu ukoliko čitate sa mobilnog telefona). Možete da učestvujete neograničeno mnogo puta u cilju popravke rezultata.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Potrošnja navedena u tekstu je naša - po putnom računaru, a potrošnja navedena u tabeli [...]

Prelepo izgleda. P.s. da li je potrosnja, zvanična od proizvođača. Nešto je nerealno niska. [...]

Gute Arbeit. Danke. [...]

Nikola, delim misljenje koje ste izneli u Vasem komentaru. Srećni sam vlasnik ovog vozila od [...]

Masovna ulazak električnih automobila po swvemu sudeće ne može da se zaustavi. Naftni lobi se [...]

Odlična vest za ljubitelje BMW vozila. [...]

Preuzmite Auto magazin za android