Jeep Renegade

Džip je objavio nove informacije u vezi evropske verzije "džipa renegejd". Uz nove fotografije stižu i podaci o motorima

Džip je objavio nove informacije u vezi evropske verzije “džipa renegejd”. Uz nove fotografije stižu i podaci o motorima.

Auto magazin Jeep Renegade 11

Ovaj kompaktni SUV će biti prvi model brenda Džip (Jeep) koji će se proizvoditi u Italiji a prodavaće se širom sveta u preko sto zemalja. Baziran je na mehaničkoj platformi “fijata 500L” i biće prvi model u klasi opremljen devetostepenim automatskim menjačem.

Početak prodaje u Evropi je planiran već krajem leta. Imaće četiri paketa opreme – “sport”, “longitud”, “limited” i “trejlhok”.

Auto magazin Jeep Renegade 3

“Džip renegejd” će biti opremljen sa nekoliko motora. Benzinci su “multier2” sa 140 i 170 “konja”, ali i “e-tork” benzinac od 120 KS. Što se tiče dizelaša, u ponudi će biti “multidžet II” motori sa 120 i 170 konjskih snaga. Na ruskom tržištu će se naći i “2,4 tajgeršark multier” motor od 185 KS.

Auto magazin Jeep Renegade 9

Kupcima će na raspolaganju biti i dva manuelna, kao i već pomenuti “DDCT” (Dual-Dry Clutch Transmition). To je u stvari manuelni robotizovani menjač sa dve suve lamele i devet brzina.

Auto magazin Jeep Renegade 7

“Renegejd” će moći da se poruči u tri varijante kada je u pitanju izbor vrste pogona – samo sa prednjim ali i sa dve verzije pogona na sva četiri točka – “džip aktiv drajv” (Jeep Active Drive) i “džip aktiv drajv lou” (Jeep Active Drive Low).

Auto magazin Jeep Renegade 1

Detaljnije utiske iz prve ruke o novom “bebi džipu” moći ćete da pročitate u narednom, oktobarskom izdanju Auto magazina u ekskluzivnom izveštaju sa evropske prezentacije koja će biti održana u Torinu.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring